Κακοκαιρία «Gaia»: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για σφοδρούς νοτιάδες – Θα δημιουργήσουν κύματα έως και 3,5 μέτρα

Ημερομηνία:

Ο Σάκης Αρναούτογλου με νέα ανάρτησή του αναφέρεται στην κακοκαιρία «Gaia» που χτυπάει τη χώρα.
Η κακοκαιρία «Gaia» πλήττει τη χώρα, ενώ με μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προειδοποιηθεί οι κάτοικοι σε Ήπειρο, Κέρκυρα και Γρεβενά.

Ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί και αυτός για τους σφοδρούς νοτιάδες που πρόκειται να δημιουργήσουν τεράστια κύματα στις ακτές.

«Μεγάλη προσοχή στους σφοδρούς κατά τόπους νότιους – νοτιοανατολικούς ανέμους και στις ακτές της βόρειας Ελλάδας από απόψε το βράδυ μέχρι και το ξημέρωμα της Κυριακής», σημειώνει στην ανάρτηση του έκανε ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ3.

Έως και τα 3,5 μέτρα θα φτάσουν τα κύματα στις ακτές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση για την κακοκαιρία «Gaia»
«ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΦΟΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ – ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Σύμφωνα με το μοντέλο κυματισμού του poseidon.hcmr.gr, το σημαντικό ύψος κύματος αναμένεται να ξεπεράσει τα 2-2,5 μέτρα στις ακτές του Θερμαϊκού και της Χαλκιδικής και τα 3 με 3,5 μέτρα στις ακτές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης!!!

Κατά την ταπεινή μου άποψη για καλό και για κακό οι ιδιοκτήτες μικρών σκαφών που ελλιμενίζονται σε λιμάνια και όρμους των παραπάνω θαλάσσιων περιοχών να μεριμνήσουν άμεσα για την ασφάλεια των σκαφών τους. Συνιστάται, επίσης, να αποφεύγεται ο απόπλους κάθε μικρού σκάφους μέχρι βελτίωσης των δυσμενών καιρικών συνθηκών».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα ενίσχυση του φαινομένου μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης...

Ποια περιοχή του νησιού θα επηρεαστεί περισσότερο. Αρκετά επιβαρυμένη αναμένεται...

Καιρός: «Διπρόσωπη» η Δευτέρα με βροχές στην...

«Διπρόσωπος καιρός» προβλέπεται για, Δευτέρα 4 Μαΐου, με έντονες...

Νέα ενίσχυση του φαινομένου μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης...

Ποια περιοχή του νησιού θα επηρεαστεί περισσότερο. Αρκετά επιβαρυμένη αναμένεται...

Καιρός: «Διπρόσωπη» η Δευτέρα με βροχές στην...

«Διπρόσωπος καιρός» προβλέπεται για, Δευτέρα 4 Μαΐου, με έντονες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Το όνομα του Αντώνη Κρητικού φαίνεται να βρίσκεται πλέον σταθερά στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων

Σημαντικές πολιτικές συζητήσεις έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο δημοσκοπική καταγραφή...

Αναβιώνει στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου η παραδοσιακή εκτροφή μεταξοσκώληκα

Στην αναβίωση της παραδοσιακής καλλιέργειας και εκτροφής μεταξοσκώληκα προχωρά...

Γράμμα σε ένα κορίτσι που δεν θα μεγαλώσει ποτέ

Αγαπημένη μου 17χρονη, Δεν σε γνώρισα και ούτε θα σε...