Πολάκης: Σηκώνει το γάντι και απαντά στα σενάρια διαγραφής του

Ημερομηνία:

«Υπάρχουν διαδικασίες και όργανα στα οποία συμμετείχα» διευκρινίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Την Τρίτη οι αποφάσεις
Την ώρα που εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις για τα όσα ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό.

«Θα τα πούμε όλα στην Πολιτική Γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή» ήταν η πρώτη αντίδραση του κ. Πολάκη, ο οποίος σημείωσε πως δεν θέλει να ανοίξει διάλογο με «πηγές».

Όπως υποστήριξε ο βουλευτής Χανίων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά».

«Εκει θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε, ποιος έχει δίκιο!» κατέληξε.

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη οι αποφάσεις
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε νωρίτερα στο «άδειασμα» του Παύλου Πολάκη, μετά την ανάρτησή του, απειλώντας τον με αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου, απαντώντας στην εκτός γραμμής ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα σημείωσαν πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του».

Όπως φαίνεται, οι αποφάσεις για το ζήτημα «Παύλος Πολάκης» στον ΣΥΡΙΖΑ θα δοθούν την Τρίτη, όταν και θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...