Νίκος Ηγουμενίδης: «Το Ηράκλειο στέλνει βροντερό μήνυμα νίκης!»

Ημερομηνία:

«Το Ηράκλειο στέλνει βροντερό μήνυμα νίκης!», υπογραμμίζει στις σημερινές συνεντεύξεις του στα τοπικά μέσα της Κρήτης ο Νίκος Ηγουμενίδης. Αναφερόμενος στην παρουσία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και στη πολυπληθή παρουσία κόσμου στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Ηρακλείου τόνισε ότι «το τέλος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη ξεκινά από το Ηράκλειο που με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και με τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της Κρήτης θα ξηλώσει για μια ακόμη φορά το καθεστώς Μητσοτάκη. Η ιστορία της Κρήτης δεν θα επιτρέψει πισωγυρίσματα».

Ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βουλευτής έδωσε ιδιαίτερο βάρος στις πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας τη μείωση του ΦΠΑ για τα τρόφιμα στον κατώτερο συντελεστή και στο μηδενικό συντελεστή για γάλα, ψωμί και παιδικές τροφές, καθώς επίσης και στη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στο χαμηλότερο επιτρεπόμενο από την ΕΕ. «Την έχουμε έτοιμη αυτή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και θα την υπογράψουμε. Το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ και κάθε σημείο του προγράμματος μας είναι κοινωνική απαίτηση. Συμπορευόμαστε, όχι με τις ελίτ και τα συμφέροντα, αλλά με την κοινωνική πλειοψηφία και τις ανάγκες της», ανέφερε ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες σε ΟΑΕΔ, Εφορία, Λιμάνι Ηρακλείου και στη ΔΕΗ στα Λινοπεράματα σηματοδοτώντας την προτεραιότητα που δίδεται από την επόμενη μέρα των εκλογών τόσο στα ζητήματα της καθημερινότητας όσο και στην ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών, αλλά και στην προώθηση και αναβάθμιση κομβικών υποδομών της Κρήτης.

Στις συναντήσεις του με εργαζόμενους και πολίτες σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κοινωνική αποτελεσματικότητα είναι πρώτη μας προτεραιότητα, και από τις πρώτες ημέρες της προοδευτικής διακυβέρνησης νομοθετούμε την αύξηση μισθών και εισοδημάτων» και «προχωράμε σε γενναίες παρεμβάσεις για τη ρύθμιση χρεών και την προστασία πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές...

Ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση του...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας...

Στα εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης για την 20η Επέτειο...

Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές...

Ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση του...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας...

Στα εγκαίνια της Φωτογραφικής Έκθεσης για την 20η Επέτειο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γιατί δεν θυμόμαστε πολλά από την βρεφική μας ηλικία

Τι συμβαίνει με τις αναμνήσεις που σχηματίζονται όταν είμαστε...

Χαρτζιλίκι: Μαθαίνοντας από νωρίς στα παιδιά την αξία της σωστής οικονομικής διαχείρισης

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ευθύνη για προσωπικές δαπάνες...

Το μοναδικό τρόφιμο που δεν λήγει ποτέ!

Βρέθηκε 100% βρώσιμο σε τάφους Αιγυπτίων Φαραώ 3.000 χρόνων. Το...

Ρέθυμνο: Αύριο Τρίτη το τελευταίο αντίο για τον Γιάννη Κουδουναράκη

Αύριο Τρίτη η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου θα αποχαιρετήσει...