ΠΑΣΟΚ: Την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης κρατά ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Ευχαριστεί τον Χάρη Καστανίδη»

Ημερομηνία:

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Νίκος Ανδρουλάκης «ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».
Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο κ. Ανδρουλάκης θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

«Ευχαριστεί τον Καστανίδη»
Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μια ακόμη προανακριτική – παρωδία απλώς θα...

Η κυβέρνηση θα πρέπει αναλογιστεί ότι το διακύβευμα είναι...

«Για τη μαμά Ρωσία» – Τι είπε...

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν όλες οι επικοινωνίες του...

Μια ακόμη προανακριτική – παρωδία απλώς θα...

Η κυβέρνηση θα πρέπει αναλογιστεί ότι το διακύβευμα είναι...

«Για τη μαμά Ρωσία» – Τι είπε...

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν όλες οι επικοινωνίες του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ιστορική αλλαγή ΠΟΥ κατά της παχυσαρκίας: Θα στηρίξει για πρώτη φορά φάρμακα αδυνατίσματος

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από παχυσαρκία,...

Τι φταίει για την έλλειψη εργαζομένων; 80.000 κενές θέσεις μόνο σε τουρισμό και εστίαση

Οι δυσοίωνες προβλέψεις που καταγράφουν οι μελέτες και η...

Έπιασε τη μέλλουσα σύζυγό του στο κρεβάτι με τον κολλητό του και εκείνη τον κατηγόρησε για απόπειρα βιασμού

Σκηνοθετώντας μια υποτιθέμενη ερωτική συνάντηση, ο 27χρονος πήγε στο...

Βασίλης Καλογήρου: Τι δείχνουν οι ιστολογικές εξετάσεις για την αιτία θανάτου – Πού καταλήγουν οι έρευνες

Θέμα λίγων ημερών είναι η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης...