Χανιά:Μνημόσυνο για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων του Δήμου Σφακίων

Ημερομηνία:

Στον Ιερό Ναό της Θυμιανής Παναγίας στις Κομιτάδες Σφακίων τελέστηκε σήμερα στις 8.30 το πρωί το πρώτο μνημόσυνο του Δήμου Σφακίων υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων εντός των ορίων του Δήμου μας χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα Νανάκη.
Το μνημόσυνο συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Σφακίων και ο Σύλλογος Αρωγής Τροχαίων Ατυχημάτων Νομού Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ».
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και συγγενείς των θυμάτων.
Στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους οι συνεπαρχιώτες μας ο Δήμος Σφακίων τοποθέτησε πλακέτα που αναγράφεται το ονοματεπώνυπο του θύματος και η ημερομηνία θανάτου του, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα πραγματοποιήσει επιμνημόσυνη δέηση σε κάθε εικονοστάσιο ξεχωριστά.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να τιμήσουμε τα θύματα και τις οικογένειες του, αλλά και να αναδείξουμε τις τραγικές συνέπειες των τροχαίων δυστυχημάτων.
Στο τέλος της εκδήλωσης λόγο εκφώνησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης, η αντιδήμαρχος του Δήμου Σφακίων Αφροδίτη Σφηνιά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Πολέντας που με συγκίνηση εξέφρασε την αγάπη του προς τις οικογένειες των θυμάτων και ευχήθηκε να σταματήσουν να χάνονται ζωές στην άσφαλτο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:19η συνεχή χρονιά ΕΙΡΗΝΑΙΑ 2025, στη μνήμη...

ΕΙΡΗΝΑΙΑ 2025 Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025 και ώρα 19.00,...

Από τη Στέλλα και τον Γιάννη, στον...

Οι αδικοχαμένοι Στέλλα, Γιάννης, Αλέξανδρος Νίκος και Θοδωρής Τα τελευταία...

Χανιά:19η συνεχή χρονιά ΕΙΡΗΝΑΙΑ 2025, στη μνήμη...

ΕΙΡΗΝΑΙΑ 2025 Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2025 και ώρα 19.00,...

Από τη Στέλλα και τον Γιάννη, στον...

Οι αδικοχαμένοι Στέλλα, Γιάννης, Αλέξανδρος Νίκος και Θοδωρής Τα τελευταία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μπορεί το κολύμπι σε κρύο νερό να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψη;

Τι έδειξε μια νέα έρευνα. Τα οφέλη της άσκησης στην...

Ο καπνός από τη φωτιά στα Δαρδανέλια «πνίγει» το Αιγαίο – Συστάσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει για επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από...

Τι πρέπει να ξέρουν οι φορολογούμενοι για τις καταθέσεις μετρητών στην τράπεζα

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για την πρόληψη νομιμοποίησης εσόδων...