Ηράκλειο: Χωρίς POS το δικαστικό μέγαρο – Απίστευτη ταλαιπωρία για πολίτη για χρηματική ποινή 82 ευρώ

Ημερομηνία:

Πήγε να πληρώσει δικαστικά έξοδα στο δικαστήριο, και δεν είχαν POS… Τη στιγμή που η χώρα στρέφεται στην ψηφιοποίηση των συναλλαγών με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο πρώην πρόεδρος σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Αρετίνης καταγγέλλει ένα παράδοξο περιστατικό.

Ο ίδιος κλήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για προσωπική υπόθεσή του, με τις αρμόδιες αρχές να του επιβάλλουν δικαστικά έξοδα ύψους 82 ευρώ. Όταν πήγε να καταβάλλει το ποσό, του είπαν το απίστευτο…Πως το δικαστήριο δεν διαθέτει μηχάνημα POS για ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο κ. Αρετίνης, περιγράφει την ταλαιπωρία που υπέστη, καθώς αναγκάστηκε να ψάχνει ΑΤΜ προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων και να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα.

Με τα μηχανήματα POS να έχουν γίνει απαραίτητα εργαλεία στην ελληνική αγορά από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη συναλλαγή, ο κ. Αρετίνης τονίζει ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη τους και σε χώρους όπως τα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο:


neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σάρωσε 15χρονος από το Ηράκλειο σε διαγωνισμό...

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους, μια με ηχογράφηση...

Δήμος Ηρακλείου:Τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις, προχωράμε στα έργα για...

Σάρωσε 15χρονος από το Ηράκλειο σε διαγωνισμό...

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους, μια με ηχογράφηση...

Δήμος Ηρακλείου:Τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις, προχωράμε στα έργα για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ΕΕ θωρακίζει τους αγρότες

Υποχρεωτικά τα γραπτά συμβόλαια με τους αγοραστές – Αλλάζουν...

Τρένο στην Κρήτη: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής με τον υφυπουργό

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Παγκρήτιας Επιτροπής...