Ηράκλειο:Στο Ζαρό και στην εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης

Ημερομηνία:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ & ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

Στο Ζαρό βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και Επικεφαλής της παράταξης “ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ” συνοδευόμενος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, για να επισκεφτούν το εργοστάσιο εμφιαλώσεως νερού, ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. Ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Σταματάκης Γιώργος, και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Καλογεράκης Δημήτρης, περίμεναν τον κ. Νικολιδάκη με τη συνοδεία του, για να τους ξεναγήσουν στο εργοστάσιο εμφιάλωσης, και το σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρείας που βρίσκεται εγκατεστημένη λίγο έξω από το Ζαρό, σε οικόπεδο επιφάνειας, περίπου 16 στρεμμάτων.

Η εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών, διατηρώντας σταθερά ανοδική πορεία από το 1980 που ιδρύθηκε. Η εταιρεία παράγει και διαθέτει με μεγάλη επιτυχία στην αγορά το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό ZARO’S, που αποτελεί και τον κύριο όγκο των εξαγωγών της, καθώς και επιτραπέζιο νερό με διάφορες ιδιωτικές ετικέτες (private labels – φασόν). Η παραγωγική και τυποποιητική διαδικασία γίνεται με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.

Στελέχη και υπάλληλοι της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε συνομίλησαν με τον Δήμαρχο για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, τις πολιτικές και τα αναπτυξιακά σχέδια που υπάρχουν στην ατζέντα εργασιών, αλλά και την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. “Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για το νερό ΖΑΡΟΣ το οποίο κάνει γνωστή την Κρήτη στα πέρατα της γης. Μπράβο στους ανθρώπους της ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ για τη συνεισφορά και την αφοσίωσή τους σε αυτό το επιτυχημένο ταξίδι. Μόνο με την συνεργασία, την τόλμη και τους ανοιχτούς ορίζοντες, μπορούμε να κάνουμε βήματα προς την ανάπτυξη ”

Στη συνέχεια, ο κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, επισκέφτηκε το εργοτάξιο όπου διεξάγονται οι εργασίες για την υλοποίηση του Νέου Διοικητικού Κέντρου Μεσσαράς, επιβλέποντας την πορεία των εργασιών. Το νέο Διοικητικό Κέντρο ολοκληρωμένο στο σύνολο του, θα είναι ικανό να προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών στον πολίτη, συγκεντρωμένες όλες μαζί, για την καλύτερη συνεργασία όλων διοικητικών τμημάτων, αλλά και την αμεσότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Hράκλειο:Συλλυπητήριο Δημάρχου Χερσονήσου για θάνατο Θεόφραστου Καλουτσάκη

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, με το άκουσμα της...

Ηράκλειο:Ενίσχυση της προσβασιμότητας σε παραλίες του Δήμου...

Σε ένα επιπλέον βήμα για την βελτίωση της προσβασιμότητας,...

Hράκλειο:Συλλυπητήριο Δημάρχου Χερσονήσου για θάνατο Θεόφραστου Καλουτσάκη

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, με το άκουσμα της...

Ηράκλειο:Ενίσχυση της προσβασιμότητας σε παραλίες του Δήμου...

Σε ένα επιπλέον βήμα για την βελτίωση της προσβασιμότητας,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ουκρανία: Τα βλέμματα στη συνάντηση Ζελένσκι και Ευρωπαίων με Τραμπ

Ολοκληρώθηκαν οι κοινές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και του...

Φακελάκια καφεΐνης: Μόδα ή απειλή για τους νέους;

Η νέα μόδα εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς μέσα από...

Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

Καθώς οι ασθενείς αγοράζουν και χρησιμοποιούν περισσότερες φορητές συσκευές,...

Στην Αγιά Χανίων οι 58 μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Γαύδο

Δύο καραβιές εντοπίστηκαν στα ανοιχτά της Γαύδου και μεταφέρθηκαν...