Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ζέστης με θερμοκρασίες έως και 40 βαθμούς Κελσίου – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Ημερομηνία:

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο Τρίτη (18.6.2024), καθώς όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι μιλώντας για τον καιρό των επόμενων ημερών, η ζέστη επιστρέφει με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Δευτέρα, ο καιρός θα είναι αρκετά δροσερός. Ωστόσο, η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει, ενώ το κύμα ζέστης θα κορυφωθεί την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δίνει σε ανάρτησή του τη μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 23 Ιουνίου και αναφέρει:

«Έως και το παραπάνω χρονικό διάστημα δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο από πλευράς βροχών ενώ οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν εξασθενημένοι και μόνο στο Αιγαίο και κυρίως από το ύψος των Σποράδων και νοτιότερα θα επικρατήσουν μελτέμια εντάσεως 6-7 και τοπικά στις Κυκλάδες 8 μποφόρ!».

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών:
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 18-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει στη νησιωτική χώρα τους 33 με 35 βαθμούς, στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 και κατά τόπους τους 38 βαθμούς και Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα φτάσει τους 37 με 38 κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20-06-2024 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-06-2024

Γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«RED CODE» για την κακοκαιρία AGNETA: Συναγερμός...

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού (Red Code) τίθεται ένα μεγάλο...

Καιρός: Κόκκινος συναγερμός για την 28η Οκτωβρίου...

Σε κόκκινο συναγερμό τίθενται τέσσερις περιοχές της χώρας για...

«RED CODE» για την κακοκαιρία AGNETA: Συναγερμός...

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού (Red Code) τίθεται ένα μεγάλο...

Καιρός: Κόκκινος συναγερμός για την 28η Οκτωβρίου...

Σε κόκκινο συναγερμό τίθενται τέσσερις περιοχές της χώρας για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΜΚΟ Παιδική Χαρά: Δήλωναν άνεργοι, έκρυβαν εκατομμύρια και ζούσαν πολυτελώς με τις δωρεές για τα άρρωστα παιδιά

Έπαιρναν επιδόματα ανεργίας, δήλωναν μηδενικά εισοδήματα και ζούσαν μέσα...

Πρόωρη γέννηση: Πώς αλλάζει την ωρίμανση του εγκεφάλου

Μελέτη με επικεφαλής Έλληνα νεογνολόγο. Η πρόωρη γέννηση μπορεί να...