΄΄Βούλιαξε΄΄το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου από τους χιλιάδες επισκέπτες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Ημερομηνία:

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΤΟ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ!

Στους ξέφρενους και απαιτητικούς ρυθμούς του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού κινείται σήμερα και το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, στο οποίο από το μεσημέρι σημειώνεται το αδιαχώρητο!
Όλο το έμψυχο δυναμικό της Εταιρείας στο Ρέθυμνο βρίσκεται υπ’ ατμόν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Κρήτης.
Τριακόσια πενήντα συνολικά μικρά και μεγάλα λεωφορεία του ΚΤΕΛ μεταφέρουν εντελώς δωρεάν με άνεση, ασφάλεια και κυρίως χωρίς καθυστερήσεις τους χιλιάδες επισκέπτες από τα περιφερειακά πάρκινγκ των κέντρων «Μέγαρο», «Πέλαγος» και από το στάδιο Γάλλου προς το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.
Η ροή της κίνησης είναι συνεχής, όπως συνεχή θα είναι και τα δρομολόγια από και προς τα περιφερειακά πάρκινγκ της πόλης έως και τις 11.30 το βράδυ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιορτή Παιχνιδιού από τα...

«Παιχνίδια από το χθες στο σήμερα!» Τα ΚΑΠΗ...

Γιορτή Παιχνιδιού από τα...

«Παιχνίδια από το χθες στο σήμερα!» Τα ΚΑΠΗ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related