Ηράκλειο:Ο Δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει στο 8ο Φόρουμ Θαλάσσιου Τουρισμού “Ποσειδώνια”

Ημερομηνία:

Στο περίπτερο του Δήμου ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολος Τζιτζικώστας

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, υποδέχτηκε τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στο 8ο Φόρουμ Θαλάσσιου Τουρισμού “Ποσειδώνια”, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τις φυσικές ομορφιές, τον πολιτιστικό πλούτο και τις τουριστικές δυνατότητες του Μαλεβιζίου, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει στο 8ο Φόρουμ με δικό του περίπτερο, το οποίο αναδεικνύει τη μοναδική φυσική ομορφιά, την πολιτιστική κληρονομιά και τις πολλαπλές τουριστικές επιλογές που προσφέρει ο τόπος.

Στόχος της συμμετοχής είναι η ενίσχυση της τουριστικής προβολής του Μαλεβιζίου και η καθιέρωσή του ως ελκυστικού προορισμού για θαλάσσιο τουρισμό. Το Φόρουμ αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για δικτύωση με επαγγελματίες του τουρισμού, ταξιδιωτικούς πράκτορες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο περίπτερο του Δήμου, την επιμέλεια του οποίου είχε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Χρύσα Λυρώνη, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μέσα από οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό, τις παραλίες, τα γραφικά χωριά, τα πεζοπορικά μονοπάτια, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει το Μαλεβίζι.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νίκος Αντωνακάκης : Πότε ο Πλατύς Ποταμός...

Οι ώριμες μελέτες, η κτηματογράφηση που ολοκληρώθηκε και τα...

Κεδροδάσος Χανίων: Η παραλία με τα καταγάλανα...

Το Κεδρόδασος είναι μια καταπληκτική παραλία που βρίσκεται 76χλμ...

Νίκος Αντωνακάκης : Πότε ο Πλατύς Ποταμός...

Οι ώριμες μελέτες, η κτηματογράφηση που ολοκληρώθηκε και τα...

Κεδροδάσος Χανίων: Η παραλία με τα καταγάλανα...

Το Κεδρόδασος είναι μια καταπληκτική παραλία που βρίσκεται 76χλμ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νίκος Αντωνακάκης : Πότε ο Πλατύς Ποταμός θα ξεδιψάσει τη Μεσαρά. Αλήθειες και ψέματα.

Οι ώριμες μελέτες, η κτηματογράφηση που ολοκληρώθηκε και τα...

Κεδροδάσος Χανίων: Η παραλία με τα καταγάλανα νερά που είναι ιδανική για windsurfing

Το Κεδρόδασος είναι μια καταπληκτική παραλία που βρίσκεται 76χλμ...

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Διάλεξη καθηγητή Didier Viviers, Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Κοινωνική ιστορία και φυσικές καταστροφές στην Ανατολική Κρήτη του...