Χανιά:Η ΔΕΔΙΣΑ συμμετέχει στην ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος LUCRA

Ημερομηνία:

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων [ΔΕΔΙΣΑ A.E. (OTA)], θα συμμετάσχει ενεργά και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει μέρος στην υβριδική ημερίδα με τίτλο «Municipal biowaste as feedstock in a sustainable and circular bioeconomy», η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος LUCRA και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2025, από τις 8:30 έως τις 14:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Η ημερίδα αποσκοπεί στη διάχυση των στόχων του προγράμματος LUCRA, καθώς και στην ανάδειξη των δημοτικών βιοαποβλήτων ως πολύτιμης πρώτης ύλης για μια κυκλική και βιώσιμη βιοοικονομία. Μέσα από παρουσιάσεις και συζητήσεις, θα παρουσιαστούν καινοτόμες μέθοδοι αξιοποίησης των βιοαποβλήτων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) θα παρουσιάσει το μοντέλο της κυκλικής βιοοικονομίας που εφαρμόζει στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για καινοτομίες στην αξιοποίηση βιοαποβλήτων, καθώς και σε όσους ασχολούνται γενικότερα με θέματα κυκλικής οικονομίας, ανακύκλωσης και βιοτεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου LUCRA: https://lucra-project.eu/events/workshop-on-lucra-objectives-and-municipal-solid-waste-management/
Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 10 Ιουνίου 2025, με δυνατότητα παρακολούθησης και διαδικτυακά.

Κάντε την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://eveeno.com/lucra-workshop-chania

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13...

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών του Ελληνικού...

Η Πρυτανεία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζει τα θερμά...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13...

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση των Πρυτανικών Αρχών του Ελληνικού...

Η Πρυτανεία του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου εκφράζει τα θερμά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13 Ιουνίου και Κυριακή 14 Ιουνίου 2026

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στην Διεθνή Έκθεση BEYOND 2026

Mε εκθέματα στην αιχμή της καινοτομίας και συμμετοχή σε...