Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Με άνεση στον τελικό ο Εμμανουήλ Καραλής

Ημερομηνία:

Ο Έλληνας κορυφαίος αθλητής του επί κοντώ πέρασε άνετα τα 5,75μ. και εξασφάλισε την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι σε εξαιρετική έως δαιμονιώδη κατάσταση εδώ και πολύ καιρό και φρόντισε να το δείξει με το καλημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο λαμβάνει χώρα από τις 13 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/9) ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε μέρος στον προκριματικό του επί κοντώ και εκεί έδειξε την τεράστια κλάση του αλλά και την πανίσχυρη αυτοπεποίθησή του αφού χρειάστηκε μόλις δύο άλματα για να σφραγίσει την παρουσία του στον τελικό της Δευτέρας (15/9).

Αφήνοντας αρχικά τα 5,40μ ο Καραλής άρχισε τις προσπάθειές του από τα 5,55μ και με την πρώτη πέρασε τον πήχη, για να προσπεράσει κατόπιν τα 5.70μ που είχαν βάλει οι περισσότεροι συναθλητές του και να συνεχίζει από τα 5,75μ που τα ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση με την πρώτη του προσπάθεια.

Το όριο πρόκρισης στον τελικό ήταν τα 5,80μ όμως από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν 12 αθλητές για να ξεπεράσουν τα 5,75μ ο Καραλής δεν χρειάστηκε να κάνει τρίτη προσπάθεια, για να δώσει ραντεβού στον τελικό με τον… Αρμάντ Ντουπλάντις σε μία μάχη των αιθέρων που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό του στίβου.

 

ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΣ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Live Blog: Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»,...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των...

Ο τελικός του “άρχοντα των κρίκων” θα γίνει το...

Live Blog: Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»,...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των...

Ο τελικός του “άρχοντα των κρίκων” θα γίνει το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τηλεφωνικές απάτες: Πώς να προστατευτείτε από κακόβουλες κλήσεις

Οι τηλεφωνικές απάτες είναι πλέον συνήθης πρακτική - Πότε...

Ακρίβεια: Στέλνει το λογαριασμό στον προϋπολογισμό του 2027

Η ΕΚΤ ανεβάζει τις προβλέψεις για τον πληθωρισμό, οι...

Κολωνάκι: Eπίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Στόχος επίθεσης με εκρηκτικούς μηχανισμούς έγινε το πολιτικό γραφείο...

Εορτολόγιο 1 Νοεμβρίου: Μεγάλη γιορτή σήμερα- Σε ποιους να πείτε χρόνια πολλά

Οι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός κατάγονταν από την Ασία Εορτολόγιο...