Ρέθυμνο:Η ζούμπα έχει πάλι την τιμητική της, την Κυριακή, στον Δημοτικό Κήπο

Ημερομηνία:

Τα προγράμματα «Άθλησης και άσκησης για όλες και για όλους» που έχει εισαγάγει ο Δήμος Ρεθύμνης με τα δωρεάν μαθήματα γιόγκα και ζούμπα, αγκαλιάσθηκαν από την πρώτη στιγμή με μεγάλο ενθουσιασμό από την τοπική κοινωνία και ως εκ τούτου η επιτυχημένη συνταγή όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά βελτιώνεται και αναβαθμίζεται έτι περαιτέρω.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων την ερχόμενη Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2025, από τις 11:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου το δεύτερο δωρεάν μάθημα ζούμπα, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας Δήμητρας Καραδάκη.

Η ζούμπα λανσαρίστηκε πριν από 25 χρόνια και δεν αποτελεί είδος χορού, όπως θεωρούν πολλοί, αλλά ένα πρόγραμμα ολιστικής και συνάμα διασκεδαστικής γυμναστικής που ασκεί όλο το σώμα και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού συστήματος, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες.

Ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Αθλητισμού απευθύνουν και πάλι ανοικτή πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες ώστε να απολαύσουν την άσκηση και να καρπωθούν τα οφέλη της μέσα στο υπέροχο περιβάλλον του Δημοτικού Κήπου.

Τα μαθήματα γιόγκα και ζούμπα πραγματοποιούνται εκ περιτροπής κάθε Κυριακή στον Δημοτικό Κήπο και -όταν πέσει η θερμοκρασία- σε κλειστές αίθουσες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα αλλαγή του καιρού στην Κρήτη –...

Η Κρήτη περνά σταδιακά σε πιο φθινοπωρινό σκηνικό από...

Στην Κρήτη οι εταίροι του ευρωπαϊκού έργου...

Στην Κρήτη βρέθηκαν οι 41 εταίροι από 13 ευρωπαϊκές...

Νέα αλλαγή του καιρού στην Κρήτη –...

Η Κρήτη περνά σταδιακά σε πιο φθινοπωρινό σκηνικό από...

Στην Κρήτη οι εταίροι του ευρωπαϊκού έργου...

Στην Κρήτη βρέθηκαν οι 41 εταίροι από 13 ευρωπαϊκές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κρήτη οι εταίροι του ευρωπαϊκού έργου Crete Valley

Στην Κρήτη βρέθηκαν οι 41 εταίροι από 13 ευρωπαϊκές...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 15:00 θα συνεδριάσει στο...

Δήλωση της Ελένης Βατσινά για τα 83 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Μήνυμα Αντίστασης αλλά και μη παραίτησης από τη διεκδίκηση...