Πανελλαδικές 2026: Την Πέμπτη 25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλήνιων εξετάσεων για τα Γενικά (ΓΕΛ) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Το υπουργείο έκανε γνωστό ότι έχει αποσταλεί σχετική οδηγία προς όλα τα Βαθμολογικά Κέντρα, προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες βαθμολόγησης στα πανελλαδικά μαθήματα γενικής παιδείας, προσανατολισμού και ειδικότητας.

Οι βαθμολογίες θα αναρτηθούν σε πίνακες που θα τοποθετηθούν σε όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Στις καταστάσεις αυτές θα εμφανίζονται ο κωδικός κάθε υποψηφίου και οι βαθμοί που συγκέντρωσε σε κάθε εξεταζόμενο μάθημα.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματά τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας. Για την είσοδο στο σύστημα απαιτείται ο οκταψήφιος κωδικός τους, καθώς και οι τέσσερις αρχικοί χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, γραμμένοι με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Τέλος, όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση θα λάβουν επίσης τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

SKY express & Protergia προσφέρουν το απόλυτο...

Η SKY express, σε συνεργασία με την Protergia τον...

Telegraph: Πάγωσαν οι συνομιλίες Ελλάδας – Βρετανικού...

Σε νέα φάση αβεβαιότητας εισέρχεται η υπόθεση των Γλυπτών...

SKY express & Protergia προσφέρουν το απόλυτο...

Η SKY express, σε συνεργασία με την Protergia τον...

Telegraph: Πάγωσαν οι συνομιλίες Ελλάδας – Βρετανικού...

Σε νέα φάση αβεβαιότητας εισέρχεται η υπόθεση των Γλυπτών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Ανοιχτό» το Φαράγγι της Σαμαριάς – Το άνοιξαν κάτοικοι παρά την απαγόρευση

Αντιδρούν στα επαναλαμβανόμενα κλεισίματα λόγω καιρού, υποστηρίζοντας ότι προκαλούν...

GRANDIS: Νέες προτάσεις πολιτικής για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Κρήτη

Πρακτικές προτάσεις για να αποκτήσουν περισσότερες γυναίκες επιχειρηματίες πρόσβαση...

Ρέθυμνο:Πρόγραμμα Πανηγύρεως Παναγίας Ελευθερωτρίας Άνω Καλλιθέας

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΑΝΩ...