Α.Λ.Α. Χανίων: Ξεκίνησε το 13ο Ράλλυ Χανίων μετά από 12 ολόκληρα χρόνια

Το πρώτο αυτοκίνητο στην εκκίνηση της super ειδικής των Αγ. Αποστόλων ήταν – εκτός συναγωνισμού – μια εντυπωσιακή Lamborgini με οδηγό τον….δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

Α.Λ.Α. Χανίων: Ξεκίνησε το 13ο Ράλλυ Χανίων μετά από 12 ολόκληρα χρόνια

Το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 δόθηκε η εκκίνηση για το 13ο ράλλυ Χανίων που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων για πρώτη φορά μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Το ράλλυ στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή 17 αυτοκίνητα ξεκίνησε με μια super ειδική διαδρομή 2,45 χιλιομέτρων στους Αγ. Αποστόλους ενώ καινοτομία του 13ου Ράλλυ Χανίων είναι ότι η ράμπα εκκίνησης που είναι στην επιχείρηση Fiat Μαυριδάκης, στην ίδια περιοχή όπου πριν 12 έτη εκκινούσε το τελευταίο ράλλυ Χανίων που διεξήχθη.

Συμβολικά το πρώτο αυτοκίνητο για το οποίο δόθηκε η εκκίνηση ήταν μια εντυπωσιακή Lamborgini με οδηγό τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, ενώ την εκκίνηση έδωσε ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

 

 

 

Το παρών στην εκκίνηση έδωσε και ο σύλλογος παλαιών κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών με όμορφα οχήματα άλλων εποχών.

 

 

Την Κυριακή 21/4 το 13ο ράλλυ Χανίων περιλαμβάνει:

2η Ειδική: Βρύσες -Κονταρός, 10:48.

3η Ειδική: Καλύβες – Μαλάξα, 11:21.

4η Ειδική: Βρύσες – Κονταρός, 13:14.

5η Ειδική: Καλύβες – Μαλάξα, 13:47.

Καινοτομία αποτελεί και ότι ο τερματισμός και η απονομή επάθλων θα γίνει στις 15:17 της Κυριακής στην πλατεία Κατεχάκη στο Παλαιό Λιμάνι Χανίων.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αποτελεί τον εναρκτήριο γύρο του κυπέλλου Ράλλυ Κρήτης.

Ναπολέων Σαραντίδης

Τα σχόλια είναι κλειστά.