Αγκάλιαζε ηλικιωμένες και έκλεβε τα χρυσαφικά τους με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις

Ημερομηνία:

Πανάκριβοι σταυροί διακοσμημένοι με μπριγιάν και διαμάντια έγιναν «καπνός».

Οι αγκαλιές της νεαρής κοπέλας κάθε άλλο παρά αθώες ήταν. Αν και φαινομενικά εγκάρδιες, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ζημιογόνες για τα θύματά της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η νεαρή γυναίκα Ρομά κατάφερνε να προσεγγίσει ανυποψίαστες ηλικιωμένες, τις αγκάλιαζε δήθεν φιλικά και μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρούσε από τον λαιμό τους σταυρούς μεγάλης αξίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα –κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες– δεν αντιλαμβάνονταν αμέσως την κλοπή. Όταν καταλάβαιναν πως οι πανάκριβοι σταυροί, διακοσμημένοι με μπριγιάν και διαμάντια, έλειπαν, ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, τέσσερις γυναίκες σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά έπεσαν θύματα της νεαρής, που δρούσε με δύο συνεργούς – επίσης Ρομά. Οι τρεις δράστες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, μέσα σε μόλις δύο ημέρες κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 8.000 ευρώ.

Σε μία περίπτωση στο Ηράκλειο, η δράστιδα αγκάλιασε μία γυναίκα που φορούσε σταυρό με πολύτιμους λίθους, καταφέρνοντας να τον αποσπάσει. Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στη δυτική Κρήτη, όπου το θύμα έχασε επίσης έναν πανάκριβο σταυρό με διαμάντια.

Οι δράστες συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ηρακλείου. Φέρεται ότι είχαν φτάσει στην Κρήτη μεθοδικά οργανωμένοι, ενοικιάζοντας αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

 

PATRIS.GR

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Αλληλεγγύη σε...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ...

Ηράκλειο: Περισσότεροι από 230 μετανάστες έφθασαν τα...

Φουντώνει και πάλι το μεταναστευτικό κύμα. Τριπλή …καραβιά μεταναστών έφθασε...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Αλληλεγγύη σε...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ...

Ηράκλειο: Περισσότεροι από 230 μετανάστες έφθασαν τα...

Φουντώνει και πάλι το μεταναστευτικό κύμα. Τριπλή …καραβιά μεταναστών έφθασε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 7 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες – Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος οι επιδοτήσεις

Ελεγχοι σε βάθος δεκαετίας και δέσμευση περιουσιών Σε ευρείας κλίμακας...