Αιχμές Ψαριανού για συμφωνία Θεοδωράκη με ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Υπονοούμενα για μυστική συμφωνία του Σταύρου Θεοδωράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας το πρωί στον Σκάι.

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Οχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου», είπε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και συνέχισε αναφερόμενος στον κ. Θεοδωράκη: «Οταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν».

Αναφερόμενος στον άγριο καβγά που γράφτηκε πως είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη στους διαδρόμους της Βουλής λίγο μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Γρηγόρης Ψαριανός διέψευσε ότι υπήρξαν σπρωξίματα μεταξύ των δύο.

«Μου είπε μόνο «το δρόμο σου και τον δρόμο μου, «εντάξει Σταύρο», του είπα και έφυγε.

Μάλιστα, ο κ. Ψαριανός χαρακτήρισε «ξεκατίνιασμα στη ρούγα» τα υπονοούμενα που έχει αφήσει να αιωρούνται εναντίον του ο επικεφαλής του Ποταμιού, από τον οποίο περιμένει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι; Ξεκίνησε με 17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος», ανέφερε ο κ.Ψαριανός.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΣΟΚ: Ομόφωνα αποφασιστηκαν οι πολιτικές και προγραμματικές...

Η πολιτική απόφαση προβλέπει ρητά ότι δεν θα υπάρξει...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

ΠΑΣΟΚ: Ομόφωνα αποφασιστηκαν οι πολιτικές και προγραμματικές...

Η πολιτική απόφαση προβλέπει ρητά ότι δεν θα υπάρξει...

Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...

28 Μαρτίου 2026 Ομιλία Χάρη Δούκα στο 4ο Συνέδριο του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός για Όλους: Πώς θα πάρετε το voucher των 200 – 600 ευρώ

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της εσωτερικής τουριστικής κίνησης...

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι της νέας «επιταγής» στήριξης

Σε φάση επεξεργασίας βρίσκεται νέο πακέτο οικονομικής στήριξης, στο...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με μεγάλη δράση στην Πλατεία Συντάγματος. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός...