Ανεπιθύμητοι στον δήμο Αχαρνών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τις Πρέσπες

Στο ψήφισμα θετική θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις καταψήφισαν

Ανεπιθύμητοι στον δήμο Αχαρνών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν τις Πρέσπες . Στο ψήφισμα θετική θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις …..

Ο δήμος Αχαρνών κήρυξε το βράδυ της Δευτέρας ανεπιθύμητους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο ψήφισμα θετικά απάντησαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τρεις καταψήφισαν.

Ο Στάθης Τοπαλίδης, πρώην πρωταθλητής της πάλης με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο δήμο Αχαρνών, ενημερώνει μέσω facebook στο συγκεκριμένο ψήφισμα και ευχαριστεί τους δημοτικούς συμβούλους που το στήριξαν.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από το υπόλοιπο Αττικής (Γιώργος Πάντζας, Πάνος Σκουρολιάκος, Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Γιάννης Δέδες) υποστηρίζουν πως όσοι υπερψήφισαν το συγκεκριμένο ψήφισμα «δεν θέλησαν να καταλάβουν το γνήσια πατριωτικό περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών και τις προοπτικές που ανοίγει».

Κατηγορούν, δε, τους 23 δημοτικούς συμβούλους για «φασισμό και πατριδοκαπηλία».

https://www.facebook.com/stathis.topalidis1/posts/1976123915817257

Αποδοκιμασίες για την Χαρά Καφαντάρη

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στόχος αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην αίθουσα. Η βουλευτής κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και ο πρόεδρος του Σωματείου ήταν αυτός που ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ανέφερε δε ότι χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.