Όχι άλλα παστάκια ΠΑΣΟΚ. Έλεος!

Όχι άλλα παστάκια ΠΑΣΟΚ. Έλεος!

Η νίκη Ανδρουλάκη στο ΚΙΝΑΛ έφερε όπως είδαμε έναν «κατακλυσμό» στημένων ρεπορτάζ και «ενθουσιαστικών» lifestyle παραπολιτικών εξάρσεων.

Μέχρι και ρόμπες έγινε το ΠΑΣΟΚ(!). Συνταγές, κουλουράκια, κουραμπιέδες και παστάκια! Με υλικά από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και πρωταγωνιστές αστρολόγες, μαγείρισσες των πρωϊνάδικων, ελαφρολαϊκούς τηλεστάρ και άλλου εκπρόσωπους της τηλεοπτικής μιζέριας μας.

«Σύντροφοι», το ξευτιλίσατε!

Οι κουραμπιέδες και τα παστάκια δεν είναι απάντηση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, που βρίσκεται αντιμέτωπος με 20.000 θανάτους από κορωνοϊό, τεράστια ακρίβεια, ανεργία, χαμηλούς μισθούς και συντάξεις, χρεοκοπημένες οικογένειες, ξεχαρβαλωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ρημαγμένο πρωτογενή τομέα.

Εκτός και αν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη απευθύνεται σε μια κοινωνία που αγοράζει «σοσιαλδημοκρατικές» ξεκούμπωτες (ή κούμπωτες) ρόμπες για κάθε χρήση και παστάκια ΠΑΣΟΚ με «ολίγον δεξιά» κουφετάκια και χάντρες ειδικά κατασκευασμένες για καταποντισμένους ψηφοφόρους που δεν έχουν οικονομική άνεση ούτε πετρέλαιο θέρμανσης να αγοράσουν ….

Παγώσαμε αδέρφια με τις black forest τούρτες ΠΑΣΟΚ … Το ξευτιλίσαμε! Ο ήλιος δεν μεθάει με ελαφρολαϊκές «τηλε-γιορτές» ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.