Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο Βάμου στον Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου “Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα με νέο στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ.Ε.Βάμου Δήμου Αποκορώνου”, προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ, κατόπιν αιτήματος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αποκορώνου στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε.Χανίων, η οποία εν συνεχεία απέστειλε στην Περιφέρεια Κρήτης (Διεύθυνση Σχεδιασμού και ΠΠΑ) αίτημα εξέτασης χρηματοδότησης για το παραπάνω έργο.

Το φυσικό αντικείμενο του προτεινόμενου έργου αφορά στις εργασίες αντικατάστασης φθαρμένου και ακατάλληλου συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου στον οικισμό Βάμου της Δημοτικής Ενότητας Βάμου του Δήμου Αποκορώνου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αποξήλωση και απομάκρυνση του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα, τη διαμόρφωση – σταθεροποίηση της σκάφης της περιοχής του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση νέου συνθετικού ποδοσφαιρικού τάπητα ελαχίστου συνολικού πάχους πέλους 50 χιλιοστών, τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές FIFA. Το έργο θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αποκορώνου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αναβάθμιση της Εισόδου της Κνωσού και Αποκατάσταση...

Στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ...

Ηράκλειο:Ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στις εκδηλώσεις μνήμης...

Παρέμβαση της Νάντιας Βαλαβάνη στις εκδηλώσεις μνήμης κατά την 82η...

Αναβάθμιση της Εισόδου της Κνωσού και Αποκατάσταση...

Στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ...

Ηράκλειο:Ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στις εκδηλώσεις μνήμης...

Παρέμβαση της Νάντιας Βαλαβάνη στις εκδηλώσεις μνήμης κατά την 82η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related