Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ για το Συνέδριο «ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ»

«ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ» ή αλλιώς,
«Το Συνέδριο-Ειρωνία απέναντι στον αγώνα μας για Απεξάρτηση»
Με μεγάλη …συγκίνηση πληροφορηθήκαμε ότι η TSOMOKOS Communications και το ANTENNA Group διοργανώνουν Συνέδριο με τον ευφάνταστο τίτλο « ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ»!
Είναι αλήθεια ότι μόλις το πληροφορηθήκαμε …κολλήσαμε. Κυρίως μόλις διαβάσαμε ότι το Συνέδριο θα έχει ως επίκεντρο την «μείωση της βλάβης» από εθιστικές ουσίες, αλλά και τις «υπεύθυνες συμπεριφορές» που πρέπει να επιδεικνύουν οι χρήστες κατά την …μειωμένη χρήση νόμιμων και παράνομων ουσιών και λοιπών εξαρτήσεων.
Όταν όμως πήγαμε και παρακάτω και διαβάσαμε για την …φιλοδοξία αυτού του φιλόδοξου Συνεδρίου για την «διάδοση και προβολή» των «καλών πρακτικών μείωσης της βλάβης» και την «ευαισθητοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας στην «ήπια κατανάλωση» ουσιών …ε τότε παρακολλήσαμε!
Εμείς όλοι, που μέσα από τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ γνωρίσαμε και βιώσαμε την πλήρη και μόνιμη απεξάρτηση από κάθε εξαρτησιογόνο ουσία και συμπεριφορά, εμείς που αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις, πραγματικά δεν μπορούσαμε να …ξεκολλήσουμε από τις λέξεις που διαβάζαμε. Βλέπαμε «ήπια κατανάλωση» και χάσαμε κάθε …ήπια διάθεση απέναντι σ’ αυτό το Συνέδριο.
Και όμως σ’ αυτό το Συνέδριο θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ. Ο διορισμένος πρόεδρος για να γίνουμε πιο σαφείς. Παρ’ όλα αυτά πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ! Του ΚΕΘΕΑ των Στεγνών Προγραμμάτων που απεξαρτούν τους εξαρτημένους νέους, πλήρως και μόνιμα, χωρίς κανένα υποκατάστατο. Με ποσοστά υψηλά που προκαλούν τον θαυμασμό σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό κύριε πρόεδρε του ΚΕΘΕΑ, λέγεται ύβρις!
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω…καταπληκτικά, εμείς τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ, ενημερώνουμε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, ότι εμείς αυτόν τον καιρό είμαστε κολλημένοι με πραγματικά καταπληκτικούς αγώνες. Αγώνες για την απόσυρση του Σχεδίου Νόμου που θέλει να καταργήσει το ΚΕΘΕΑ και τα υπόλοιπα στεγνά προγράμματα και να κερδοσκοπήσει με την «ήπια κατανάλωση» και την «περίπου απεξάρτηση».
Το κερασάκι στην τούρτα του Ειρωνικού Συνεδρίου? Οι χορηγοί: μια μεγάλη καπνοβιομηχανία, μια μεγάλη παραγωγός αλκοολούχων ποτών, και μια μεγάλη εταιρία τζόγου!
Αιδώς Αργείοι!

Τα σχόλια είναι κλειστά.