Ανατροπή: Δεν βίασε την κόρη του ο Βρετανός – Τι έδειξε το τεστ dna

Αποφυλακίζεται άμεσα

Ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού μίας Βρετανής στη Χερσόνησο που είχε συγκλονίσει τόσο την Κρήτη όσο την Ελλάδα και τον κόσμο καθώς ως δράστης συνελήφθη ο πατέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το dna που λήφθηκε από το εσώρουχο της κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού δεν ανήκει τελικά στον πατέρα της ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί με την συγκεκριμένη κατηγορία και βρίσκεται στην φυλακή της Τρίπολης.

Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του dna διατάχθηκε από τον ανακριτή να αποφυλακιστεί άμεσα ο 62χρονος άνδρας ο οποίος πλέον μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Βρετανίδα έλεγε συνεχώς πως ο πατέρας της είναι αθώος

Από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε στην Βρετανίδα ότι ο δράστης φέρεται να είναι ο πατέρας της εκείνη δήλωνε τόσο στις αρχές όσο και στα ΜΜΕ της χώρας της πως ο πατέρας της είναι αθώος.

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει».https://www.cretapost.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.