Άνδρας σέρνει σε όχημα γυναίκα ενώ παλεύει να ξεφύγει [Σοκαριστικό βίντεο ]

«Αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για εμάς και καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ανησυχητικό για όσους το παρακολουθούν»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει μια νεαρή γυναίκα η οποία φέρεται να απήχθη σε βενζινάδικο στην Αριζόνα.

Ένας τρομαγμένος μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία αφού είδε τη γυναίκα να προσπαθεί να ξεφύγει από το όχημα καθώς αυτό έμπαινε σε ένα βενζινάδικο, πριν την κυνηγήσει και την πιάσει ένας μεγαλόσωμος άνδρας οδηγός , ο οποίος την έσυρε πίσω στο αυτοκίνητο.
«Ζητάμε πληροφορίες από το κοινό για να αναγνωρίσουμε αυτά τα δύο άτομα και να δούμε αν η γυναίκα είναι καλά»

https://youtu.be/_XhAu2HdSK0?si=ZBVxrjRX9oxMnWDt

Οι υπόλοιποι πελάτες δεν αντέδρασαν καθώς ο άνδρας την έσπρωχνε μέσα και έκλεινε την πόρτα πριν φύγει με μεγάλη ταχύτητα.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής όταν το SUV αυτοκίνητο σταμάτησε σε μια αντλία στο βενζινάδικο.

Και οι δύο πόρτες άνοιξαν ταυτόχρονα και η γυναίκα στη θέση του συνοδηγού άρχισε να τρέχει κρατώντας τα χέρια της ενωμένα. Ο άντρας την καταδιώκει αμέσως και εκείνη προλαβαίνει να κάνει μόνο λίγα βήματα προτού την αρπάξει από το λαιμό και την τραβήξει πίσω στο αυτοκίνητο με τα πόδια της να σέρνονται στο έδαφος.

Αναζητούνται από τις Αρχές της Αριζόνα

«Αυτό το βίντεο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό για εμάς και καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ανησυχητικό για όσους το παρακολουθούν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Fox10. «Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα δύο αυτά άτομα», παραδέχτηκε η αρχιφύλακας του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

«Γι’ αυτό ζητάμε πληροφορίες από το κοινό για να αναγνωρίσουμε αυτά τα δύο άτομα και να δούμε αν η γυναίκα είναι καλά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.