Άβολη στιγμή σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή – Απέρριψε την πρόταση γάμου της κοπέλας του

«Αστειεύεσαι… Είσαι ζωντανά στον αέρα;»

Μία άβολη στιγμή βίωσε δημόσια μία γυναίκα όταν ο σύντροφός της απέρριψε την πρόταση γάμου που του έκανε ζωντανά σε αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή την Πέμπτη.

Μία άβολη στιγμή βίωσε δημόσια μία γυναίκα όταν ο σύντροφός της απέρριψε την πρόταση γάμου που του έκανε ζωντανά σε αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή την Πέμπτη.

Στην πιο δημοφιλή εκπομπή πρωινού της Μελβούρνης, The Fox’s Fifi, Fev & Nick, η ακροατής Carly έκανε μια γενναία πρόταση γάμου στον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Brad, ζωντανά στον αέρα, για να τιμήσει την Ημέρα του Leap, αυτή που έρχεται κάθε τέσσερα χρόνια.
«Με κάνεις να νιώθω μοναδικά. Είσαι ο βορράς μου, ο νότος μου, η ανατολή μου, η δύση μου, η εργάσιμη εβδομάδα και η κυριακάτικη ανάπαυσή μου. Αγαπώ το άτομο που είσαι και είμαι αυτή που είμαι εξ ολοκλήρου χάρη σε σένα. Ανυπομονώ να το κάνω για πάντα… Θα με παντρευτείς;»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fifi, Fev & Nick (@fififevnick)

Η Ημέρα του Bachelor, μερικές φορές γνωστή ως Προνόμιο των Κυριών, είναι μια ιρλανδική παράδοση σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες επιτρέπεται να κάνουν πρόταση γάμου στους άνδρες στις 29 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δυστυχώς για την Carly τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Ρεπόρτερ έτρεξε να καλύψει έκτακτο γεγονός και τελικά της έγινε πρόταση γάμου

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.