Ανίκανη και ακατάλληλη η ΕΠΟ: Δεν εφάρμοσε το νόμο και τίναξε στον αέρα τη Γ’ Εθνική!

Ημερομηνία:

Ένα πρωτάθλημα διοργανώνει και το έκανε μπάχαλο

Δεν τη δικαιώνουν ούτε τα όργανά της

 

Ακυρη η επικύρωση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έκανε δεκτές τις προσφυγές των Παναδραμαϊκού και Ορφέα Ξάνθης κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Οι προαναφερόμενες ομάδες κατέθεσαν προσφυγή επειδή στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και ομάδες που δεν είχαν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ και δεν είχαν εξαιρεθεί από την παράταση που έδωσε ο Αυγενάκης.

Υπάρχει πρόβλημα με τον Αγροτικό Αστέρας που τερμάτισε πρώτος και κέρδισε μέσω του ειδικού πρωταθλήματος, που ακολούθησε, την άνοδό του στη Super League 2. Δημιουργείται μεγάλο αδιέξοδο και εξετάζουν πρόταση να παίξουν μπαράζ οι Πανδραμαϊκός, Ηλιούπολη, Ρουφ και Ηρακλής Λάρισας.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε κατά πλειοψηφία την υπ’ αριθμ. πρωτ. 13287/17-05-2022 αίτηση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ”. Ακύρωσε την από 12-05-2022 απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων Ποδοσφαιρικών Αγώνων της Ε.Π.Ο., που επικυρώθηκε με την από 12-05-2022 Απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, που αφορούν την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του Πρώτου Ομίλου (1ου Ομίλου) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022.

Δέχτηκε κατά πλειοψηφία την υπ’ αριθμ. πρωτ. 13310/17-05-2022 αίτηση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ”. Ακύρωσε την υπ’ αριθμό πρωτ. 35/12-05-2022 απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων Ποδοσφαιρικών Αγώνων της Ε.Π.Ο., που επικυρώθηκε με την από 12-05-2022 Απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., που αφορούν την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα του Πρώτου Ομίλου (1ου Ομίλου) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-2022.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σούπερ Καπ: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό...

Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το Σάββατο στον τελικό του...

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαρούμενα τα παιδιά...

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα σε εορταστικό κλίμα, όμως κάποια...

Σούπερ Καπ: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό...

Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το Σάββατο στον τελικό του...

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαρούμενα τα παιδιά...

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα σε εορταστικό κλίμα, όμως κάποια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Σάββατο 3 Ιανουαρίου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 4 Ιανουαρίου,...

Αυτοί είναι 10 έξυπνοι τρόποι να αξιοποιήσουμε ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιά χωρίς σπατάλη: Τι μπορούμε να κάνουμε τα φαγητά...

Επιστρατεύονται στρατιωτικοί κτηνίατροι για την αντιμετώπιση της ευλογιάς αιγοπροβάτων

Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Θανάσης Δαβάκης. Με πρωτοβουλία...

Οι καλύτερες τροφές για αποκατάσταση των μυών

Ας δούμε ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές. Μετά από έντονη...