Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα παραμείνει ανοιχτό την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, έως το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου (μέχρι νεοτέρας).
Το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για όσους αστέγους επιθυμούν να φιλοξενηθούν και έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν. Κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου αλλά απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου.
Σε όλους τους χώρους θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .
Ανοιχτές θα παραμείνουν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου μέχρι τις 8.00 το βράδυ η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο και το Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω, για όσους θέλουν να προστατευτούν από το ψύχος.
Τέλος, ανοιχτοί είναι και οι θερμαινόμενοι χώροι των κυλικείων των έντεκα ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
• Κέντρο Αστέγων: 2810 336050 από τις 8.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι
• Δημοτική Αστυνομία: 2813 409500 από 8.00 έως 8.00 το βράδυ
• Γραμμή αιτημάτων Δήμου Ηρακλείου: 2813 409 409

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...

Δήμος Ηρακλείου:Βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών προκαλεί...

Χωρίς επικοινωνία (τηλέφωνο και internet) παραμένει η Υπηρεσία Καθαριότητας...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...

Δήμος Ηρακλείου:Βλάβη στο δίκτυο οπτικών ινών προκαλεί...

Χωρίς επικοινωνία (τηλέφωνο και internet) παραμένει η Υπηρεσία Καθαριότητας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οκτώ διακρίσεις για τη Mayor στα Greek Hospitality Awards 2026

● Δύο χρυσά βραβεία για τη Mayor Hospitality Management, στις...

Ισχυρά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό το 2027 από τους μεγάλους διεθνείς tour operators

Δυναμικές προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό το 2027 με...