Αντώνης Ρέμος: Τραγούδησε σε πριβέ πάρτι 1,7 εκ. ευρώ στη Μύκονο και το πουρμπουάρ που άφησε πάμπλουτος επιχειρηματίας

Ημερομηνία:

Σε πριβέ πάρτι που έγινε σε γνωστό beach bar της Μυκόνου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος, με οικοδεσπότη Βούλγαρο επιχειρηματία, ο οποίος λέγεται ότι ξόδεψε περίπου 1.700.000 ευρώ. Πρόκειται για τον Kiril Domunchiev, πολυεκατομμυριούχο βιομήχανο και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Λουντογκόρετς, ο οποίος βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Η είσοδος στο μαγαζί επιτράπηκε μόνο σε 150 άτομα, φίλοι του επιχειρηματία, ενώ η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου ξεσήκωσε τους καλεσμένους. Ο Kiril Domunchiev άνοιξε σαμπάνιες, διασκέδασε με την ψυχή του και έμεινε τόσο ικανοποιημένος που σύμφωνα με πληροφορίες του mykonoslive.tv, άφησε 60.000 ευρώ σε φιλοδωρήματα.

Αντώνης Ρέμος: Ανέβηκε στη σκηνή του Nammos και πνίγηκε στις σαμπάνιες

Σημειώνεται πως ο Αντώνης Ρέμος είχε εμφανιστεί πριν από λίγο καιρό σε άλλο γνωστό beach bar της Μυκόνου για 3,5 ώρες, με τους πελάτες στα πρώτα και δεύτερα τραπέζια να πληρώνουν 1.500 και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα, για να ακούσουν τον τραγουδιστή. Η βραδιά είχε ξεκινήσει στη μία μετά τα μεσάνυχτα με τον Mohamed Ramadan, ο οποίος ερμήνευσε το «Ya Habibi», τη μεγαλύτερη επιτυχία του, μαζί με χανούμισσες χορεύτριες και εν μέσω βεγγαλικών, φωτιών και καπνών, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά του χορεύοντας συρτάκι.

Αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έκανε μια φαντασμαγορική live εμφάνιση, η οποία θύμιζε τις προ covid εποχές. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Μέχρι το Τέλος του Κόσμου». Ακολούθησαν το «Είναι Στιγμές» και πολλές ακόμα επιτυχίες του.

Στη σκηνή του Nammos, ο λαϊκός τραγουδιστής παρέμεινε για περισσότερες από 3,5 ώρες, όπου δεν έπεφτε καρφίτσα. Στα πρώτα τραπέζια, το «παρών» έδωσαν επιχειρηματίες και εφοπλιστές, κροίσοι από την Αίγυπτο, το Ισραήλ και το Λίβανο. Άνοιξαν και έπιναν ακριβές σαμπάνιες και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισπράξεις του μαγαζιού φαίνεται να ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ. https://www.ethnos.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τέμπη: Ο Λακαφώσης στο in για το...

Τέλος και πλήρης ακύρωση του πολυδιαφημισμένου –κυρίως από κυβερνητικά...

Θάνατοι στην Αθήνα λόγω καύσωνα και κλιματικής...

Έρευνα του Imperial σε 12 Ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκει υπερβάλλουσα...

Τέμπη: Ο Λακαφώσης στο in για το...

Τέλος και πλήρης ακύρωση του πολυδιαφημισμένου –κυρίως από κυβερνητικά...

Θάνατοι στην Αθήνα λόγω καύσωνα και κλιματικής...

Έρευνα του Imperial σε 12 Ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκει υπερβάλλουσα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Συνελήφθη χθες...

Λασίθι:Είχε μικρό οπλοστάσιο στην κατοχή του και δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων και...

Ο Γιάννης Στεφανογιάννης προβάλλει τον «Ορίζοντα» στις Ελβετικές Άλπεις

Ο ορειβάτης - αλπινιστής, ολοκλήρωσε την ορειβατική αποστολή στην...