Απεργία στα πρατήρια υγρών καυσίμων στο Ρέθυμνο από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου

Ημερομηνία:

Απεργιακή κινητοποίηση από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 26 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων του νομού Ρεθύμνου, όπως αποφάσισαν στη Γενική τους συνέλευση την Τρίτη.

Στις 26 του μήνα θα συνεδριάσουν ξανά για να αποφασίσουν εκ νέου τις κινήσεις τους.

Ωστόσο, αν η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών που έχει γενική συνέλευση σήμερα, Πέμπτη, αποφασίσει κινητοποίηση νωρίτερα από τη Δευτέρα, ο σύλλογος Ρεθύμνου θα συμπορευθεί με την ομοσπονδία.

Όπως τόνισε χθες ο πρόεδρος των βενζινοπωλών, κ. Ηρακλής Ξυδάκης, το πλαφόν άφησε δυσαρεστημένους τους επαγγελματίες του κλάδου, προσθέτοντας πως αυτό το μέτρο δεν σταματά την ανοδική πορεία των τιμών αλλά μειώνει τα ήδη ασφυκτικά περιθώρια κέρδους των πρατηρίων.

Οι πρατηριούχοι στο Ρέθυμνο και σε άλλες περιοχές βιώνουν έντονες οικονομικές πιέσεις, ειπε.

Το αδιαχώρητο για να γεμίσουν τα αυτοκίνητα βενζίνη υπό τον φόβο της απεργίας

Ακόμα και πριν ανακοινωθεί επίσημα πως οι βενζινοπώλες θα πάνε σε απεργία, οι ρεθυμνιώτες έσπευσαν από το βράδυ της Τρίτης να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους. Είχε κυκλοφορήσει μία πληροφορία πως η απεργία θα ξεκινούσε την Τετάρτη, πήγε από στόμα σε στόμα και οι δρόμοι όπου υπήρχαν βενζινάδικα έπηξαν!

Αυτό έγινε το βράδυ της Τρίτης, όμως λίγο αργότερα οι βενζινοπώλες στο Ρέθυμνο πήραν απόφαση πως η απεργία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα και για τέσσερις μέρες και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε σχετικά.


 

ΠΗΓΗ: GOODNET

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κτηματολόγιο: Χιλιάδες ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τη...

Σε αναβρασμό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες ιδιοκτήτες γης...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...

Κτηματολόγιο: Χιλιάδες ιδιοκτήτες κινδυνεύουν να χάσουν τη...

Σε αναβρασμό βρίσκονται το τελευταίο διάστημα χιλιάδες ιδιοκτήτες γης...

Πένθος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο «σωφέρ» του...

Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related