Αποκάλυψη: Ποιο υπουργείο έχει στην ταράτσα του… κάνναβη

«Μπορούμε να πιούμε ακόμα και καφέ με κάνναβη, τσάι και αναψυκτικά. Παράλληλα μπορούμε να βρούμε ακόμα και οικοδομικά υλικά»

Αποκάλυψη: Ποιο υπουργείο έχει στην ταράτσα του… κάνναβη . «Μπορούμε να πιούμε ακόμα και καφέ με κάνναβη, τσάι και αναψυκτικά. Παράλληλα μπορούμε …..

Μια αποκάλυψη που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια έγινε από την εκπρόσωπο Τύπου του Αthens cannabis expo 2019, Ελένη Μπέλλου.

Το Αthens cannabis expo 2019 πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Ταε κβο Ντο.

Όπως είπε η κ. Μπέλλου, το υπουργείο Οικονομικών έχει όλη την ταράτσα του στρωμένη με μονωτικό υλικό που προέρχεται από βιομηχανική κάνναβη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η κυρία Μπέλλου εξήγησε πως «ήδη καλλιεργούμε 1.500 στρέμματα βιομηχανικής κάνναβης και πολύ σύντομα θα δοθούν 14 άδειες για καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης. Αυτό σηματοδοτεί έναν τεράστιο κύκλο επενδύσεων».

«Μπορούμε να πιούμε ακόμα και καφέ με κάνναβη, τσάι και αναψυκτικά. Παράλληλα μπορούμε να βρούμε ακόμα και οικοδομικά υλικά» πρόσθεσε.

«Υπάρχει βιομηχανική κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται 5.000 ευρώ το μήνα από τη θέρμανση του κτιρίου», αποκάλυψε η κυρία Μπέλλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.