Αρκαλοχώρι: Συνάντηση Χάρη Μαμουλάκη με μέλη του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα»

Ημερομηνία:

Χάρης Μαμουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τις «μεθυσμένες» υποσχέσεις του μπροστά στις κάμερες το 2021, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και σε αυτόν τον τομέα»

Τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που ακόμη και σήμερα, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021, ταλαιπωρούν χιλιάδες κατοίκους, βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας ακόμη συνάντησης του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, με μέλη του Συλλόγου Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα».

Ο Χάρης Μαμουλάκης αντάλλαξε απόψεις για όλα όσα απασχολούν τους σεισμόπληκτους, παρουσίασε τις τελευταίες Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με σκοπό την επίλυσή τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, αυτή τη φορά την παραμονή της επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη στο νομό Ηρακλείου, διαπιστώνοντας με λύπη ότι ουσιαστικά τίποτα δεν έχει προχωρήσει. Τα προβλήματα παραμένουν, ελάχιστοι οι φάκελοι που έχουν διεκπεραιωθεί, ενώ πολλοί συμπολίτες μας διαμένουν ακόμη σε οικίσκους, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, το αεροδρόμιο Καστελίου. Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τις «μεθυσμένες» υποσχέσεις του μπροστά στις κάμερες το 2021, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και σε αυτόν τον τομέα. Θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Με κάθε τρόπο. Μέχρι να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις και οι αόρατοι σεισμόπληκτοι, γίνουν κυβερνητική προτεραιότητα.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένα απίστευτο περιστατικό στην Αλικαρνασσό: Πώς το...

Ένας καυγάς, μία καταδίωξη κι ένας ξυλοδαρμός τεσσάρων ατόμων...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου προειδοποιεί για αύριο

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το...

Ένα απίστευτο περιστατικό στην Αλικαρνασσό: Πώς το...

Ένας καυγάς, μία καταδίωξη κι ένας ξυλοδαρμός τεσσάρων ατόμων...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου προειδοποιεί για αύριο

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

Δέκα «απλές παραδοχές και απτές αλήθειες» για το νομοσχέδιο...

Ρεκόρ ζέστης στην επιφάνεια των ωκεανών τον Ιούνιο, σχεδόν στους 21° Κελσίου

Ο τροπικός Ειρηνικός κατέγραψε έτσι το πιο θερμό πρώτο...

ΟΦΗ: Η ΠΑΕ πήγε στο μνήμα του Θεόδωρου Βαρδινογιάννη το Κύπελλο

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απέδωσε φόρο τιμής στον Θεόδωρο Βαρδινογιάννη,...