Αρνητικά όλα τα rapid test στις Βουκολιές, του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ., σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) στην Πλατεία των Βουκολιών, της ΔΕ Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ. ελήφθησαν 215 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, δήλωσε ότι”…ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους δημότες του, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που έχουν παρουσιασθεί, ενώ όλοι θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και ατομικής προστασίας, προκειμένου να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης στην κοινότητα, αλλά και για την προστασία της Υγείας όλων μας…”

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, μετά το πέρας των ελέγχων, ανέφερε ότι “….σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα των test, δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Στόχος του Δήμου είναι η προστασία όλων των δημοτών και ο περιορισμός του κινδύνου εξάπλωσης του Κορωνοϊού…” και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Ε.Ο.Δ.Υ. και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση των τεστ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Ανακοίνωση για την αυξημένη παρουσία εντόμων στην...

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής...

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση Μνήμης για τη Μάχη της...

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την 115 Πτέρυγα...

Χανιά:Ανακοίνωση για την αυξημένη παρουσία εντόμων στην...

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής...

Δήμος Πλατανιά:Εκδήλωση Μνήμης για τη Μάχη της...

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την 115 Πτέρυγα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 14 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Υβριδικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ Πολυτεχνείου Κρήτης

«Sustainable Engineering and Climate Change» Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος...

Χανιά:Ανακοίνωση για την αυξημένη παρουσία εντόμων στην περιοχή του Κλαδισού ποταμού

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής...

Τουρισμός δύο ταχυτήτων: Ρεκόρ αφίξεων, αλλά εργαζόμενοι στα όρια αντοχής – Η αθέατη πλευρά της «βαριάς βιομηχανίας»

Οι πρόσφατες καταγγελίες του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου ήρθαν να...