Αστέρας Ρεθυμνου:Διευκρίνηση περί αποχώρησης απο το μίνι πρωτάθλημα της ΕΠΣΡ

Ημερομηνία:

Με αφορμή την απόφαση μας να μην συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα υποδομών το οποίο αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος του απο τμήματα της ακαδημιας μας με αποτέλεσμα το αγωνιστικό πρόγραμμα να γεμίζει από αγώνες μεταξύ των τμημάτων μας κατά κύριο λόγο (ΑΣΤΕΡΑΣ 1 vs ΑΣΤΕΡΑΣ 2) που οι αγώνες είναι διαδικαστικοι και όχι ουσιαστικοί αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα κ16 και κ14 και αντ αυτού να λάβουμε μέρος σε φιλικές συναντήσεις και επίσημα τουρνουα τόσο εντός όσο και εκτός των οριων του Νόμου μας.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε ενδεικτικά το σύνολο των αγωνων ενός ηλικιακού τμήματος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο: Σύνολο αγωνων 55 10 αγώνες πρωταθληματος Επσρ 12 αγώνες σε τουρνουα (Ηρακλειο-Κόρινθος) 33 φιλικοί αγώνες.

Επειδή για εμάς σαν Αστέρα Ρεθυμνου η συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα έχει σκοπό τη χαρά του παιχνιδιού,την αγωνιστική βελτίωση και την κοινωνικοποίηση των αθλητών μας δεσμευόμαστε ότι τα παιδιά δεν θα χάσουν ούτε ένα λεπτό από τα παιχνίδια που έχει προγραμματίσει η τεχνική μας ομάδα για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε,καθώς η προγραμματισμένη αγωνιστική δράση θα διεξάγεται κανονικά (χώρις τον ορισμό διαιτητών από τον Σύνδεσμο διαιτητών Ρεθυμνου).

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αποτελεί τη μεγαλύτερη αριθμητικά Ακαδημια στη πόλη μας και το γεγονός αυτό μας γεμίζει με σεβασμό τόσο προς τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους όσο και προς τα αντίπαλα σωματεία με τα οποία έχουμε άριστες σχέσεις.

Για αυτό το λόγο ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ότι παραιτούμαστε απο αυτους τους 7 αγώνες που αποτελούν τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα (έχουν διεξαχθεί ήδη οι 3) και θα διεξαχθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ αλλά με φιλικό χαρακτήρα όπως ακριβώς αρμόζει στη φιλοσοφία και στην νοοτροπία μας ως σύλλογος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων...

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων...

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων του Ιράν

Τα στάδια για ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Πρόοδος σημειώνεται στις...

Σκινιάς: πυροβόλησε πέντε φορές τον πρώην φίλο του, τον πέτυχε μία στο πόδι

Οι Αρχές αναζητούν 21χρονο για το αιματηρό επεισόδιο στο...

«Μαύρη βροχή» στην Τεχεράνη: Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν προκαλεί εφιαλτική οικολογική κρίση

Ο πόλεμος είχε ήδη σκοτεινιάσει τον ουρανό της Τεχεράνης...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...