Αυτά είναι τα 4 πιο ερωτικά ζώδια

Τα 4 Ζώδια που χαρακτηρίζονται οι ερωτιάρηδες και καρδιοκατακτητές!

Ποια είναι τα 4 πιο ερωτικά ζώδια; Ποιοι είναι οι καρδιοκατακτητές χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο; Κατά την αστρολογία, οι πλανήτες του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης είναι υπεύθυνοι για τον ερωτισμό μας. Οπότε και τα ζώδια που θεωρούνται πιο ερωτικά είναι κι εκείνα που λαμβάνουν την μέγιστη επιρροή από εκείνους.

Φυσικά και τα παρακάτω ζώδια θεωρούνται άκρως ερωτικά.

Είμαι σίγουρη ότι έχεις συναντήσει εξαιρέσεις και καλά παραδείγματα των παρακάτω αντιπροσώπων. Αυτό οφείλεται στο ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά τους μεταβάλλονται βάσει του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη του κάθε ανθρώπου συνδυαστικά με τις προσωπικές του επιλογές.

Κριός: Ο Φλογερός Πρωτοπόρος

Ο Κριός φημίζεται για το πάθος και την περιπετειώδη φύση του. Το φλογερό του πνεύμα και η απεριόριστη ενέργειά του τον καθιστούν ακαταμάχητο. Κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της τόλμης και της δράσης και της έντασης, ενισχύοντας τον σεξουαλικό του μαγνητισμό. Είναι άκρως σαγηνευτικός όταν βάζει μπροστά την αυτοπεποίθηση και το θάρρος του να κατακτήσει όποιον ή όποια επιθυμεί.

Τι κάνει τον Κριό σέξι:

Αυτοπεποίθηση: Έχει τόση αυτοπεποίθηση που δεν φοβάται ποτέ να πρωτοστατήσει στην επιδίωξη των επιθυμιών του.

Αυθορμητισμός: Πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί. Ο ενθουσιασμός του προσθέτει περιπέτεια σε κάθε του σχέση.

Ατρόμητος: Εντός κι εντός κρεβατοκάμαρας δεν φοβάται να πειραματιστεί, καθιστώντας τον απίστευτα δελεαστικό σύντροφο. Μάλιστα, δε διστάζει να προστατεύσει τον έρωτά του με κάθε κόστος και να πάρει πρωτοβουλίες. Πολύ γοητευτικό, έτσι;

Ζυγός: Ο Γοητευτικός Διπλωμάτης

Η ζυγαριά ως σύμβολο του Ζυγού, αντιπροσωπεύει την ισορροπία και την αρμονία. Έτσι και οι Ζυγοί εξειδικεύονται στη διατήρηση της ισορροπίας στις σχέσεις τους. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, συνεπώς είναι γνωστοί για τη γοητεία, την κομψότητα και τη φυσική αίσθηση της χάρης τους. Πέρα από την εξωτερική γοητεία, έχουν άριστο λέγειν.

Τι κάνει τον Ζυγό σέξι:

Γοητευτική συμπεριφορά: Η φυσική γοητεία και μια μαγευτική παρουσία του, ελκύει τους άλλους αβίαστα. Είναι άριστος ακροατής, μα και συνομιλητής. Τα πολλαπλά του ενδιαφέροντα κεντρίζουν και το δικό σου ενδιαφέρον.

Κομψότητα: Η λατρεία του για την ομορφιά, ισορροπία και συντροφικότητα, μεταφράζεται σε μια εξαιρετική θέληση για ρομαντισμό, καθιστώντας τον υπέροχο εραστή. Προσέχει πάντα και την εμφάνισή του!

Εξαιρετική επικοινωνία: Διαπρέπει στην τέχνη του λόγου, εκφράζοντας με υγιή τρόπο τις επιθυμίες του και να συνδεθεί με τον ή την σύντροφό του σε βαθύτερο επίπεδο.

Ταύρος: Ο Λάτρης των Απολαύσεων

Οι Ταύροι είναι βαθιά αισθησιακοί, κυβερνώνται από την Αφροδίτη, αλλά την εκφράζουν μέσα από το γήινό τους στοιχείο. Η σύνδεσή τους με τον φυσικό κόσμο και η εκτίμησή τους για την ομορφιά και την ικανοποίηση, αμφότερα στην τέχνη και στις σχέσεις τους, είναι δελεαστική και μαγνητική. Μάλιστα, όταν ένας Ταύρος συνδεθεί συναισθηματικά με τον παρτενέρ του, οι επιδόσεις του στο κρεβάτι απογειώνονται.

Τι κάνει τον Ταύρο σέξι:

Αισθησιακή φύση: Ο Ταύρος έχει μια έμφυτη ικανότητα να συνδέεται κι αναγνωρίζει τις ανάγκες του σώματός του, πράγμα που τον κάνει να αγαπά τις απολαύσεις. Έτσι, χαρίζει πλούσιες και ρομαντικές εμπειρίες στο ταίρι του, αλλά και στον ίδιο.

Αφοσίωση: Η ακλόνητη πίστη και δέσμευσή του προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και πάθους στις σχέσεις του.

Φυσικότητα: Η εστίασή του στον φυσικό κόσμο προσφέρει ικανοποιητική σωματική σύνδεση με το ταίρι του, ενώ η ευαισθησία του δεν του επιτρέπει να περιοριστεί στην επιφάνεια των διαπροσωπικών του σχέσεων.

Σκορπιός: Ο Μυστηριώδης Σαγηνευτής

Ο Σκορπιός είναι το πιο μυστηριώδες και παθιασμένο ζώδιο. Κυβερνάται ταυτόχρονα από τον Άρη, το θεό του πολέμου και τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης. Ο ‘θανατηφόρος’ συνδυασμός του προσθέτει μια μαγνητική, αινιγματική γοητεία που είναι απλά ακαταμάχητη. Πέραν των παραπάνω, έχει τόσο πλούσια και βαθιά συναισθήματα, που οι έρωτές του συχνά θυμίζουν εκείνους που βλέπουμε στις πιο ρομαντικές ταινίες!

Τι κάνει τον Σκορπιό σέξι:

Ένταση: Ο Σκορπιός προσδίδει μια απαράμιλλη ένταση στις σχέσεις του. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται ‘ευλογία’ να κατακτήσεις την καρδιά ενός Σκορπιού και να τον έχεις στο πλάι σου!

Μυστήριο: Ο αέρας του μυστηρίου και του βάθους του Σκορπιού μπορεί να είναι απίστευτα δελεαστικός. Το βλέμμα του μαγνητίζει και τα ερωτηματικά που σου αφήνει το ψυχικό βάθος του δεν σε αφήνουν ποτέ να βαρεθείς.

Ατρόμητη εξερεύνηση επιθυμιών: Του αρέσει να εξερευνά τα βάθη της ψυχής του ανθρώπου που αγαπά. Γι’ αυτό το λόγο πάντα έχει πραγματικό ενδιαφέρον για το ταίρι του, προσφέροντας άφθονο πάθος, αγάπη, στοργή και προσοχή.

Αυτά είναι τα 4 πιο ερωτικά ζώδια | Oroskopos.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.