Χ.Μαμουλάκης:Ο Γ. Καραγιάννης «βλέπει» ανύπαρκτα έργα, οι Κρητικοί βλέπουν την κοροϊδία

Ημερομηνία:

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη: «Fake news
σε άλλο επίπεδο με υπογραφή Καραγιάννη»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Γιώργου Καραγιάννη περί δήθεν «πρωτόγνωρων ρυθμών των μεγάλων έργων της Κρήτης», ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Fake news σε άλλο επίπεδο με υπογραφή του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Καραγιάννη, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής υποτιμά με αισχρό τρόπο την νοημοσύνη των κατοίκων της Κρήτης, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο – άσπρο.
Πώς αλλιώς να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του για τα δήθεν στημένα εργοτάξια (!) στον ΒΟΑΚ, την ώρα που επί τριάμισι χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει γίνει κανένα απολύτως έργο; Ξεχνάει ότι πάγωσαν τους διαγωνισμούς του ΣΥΡΙΖΑ – που σήμερα συνεχίζουν – και το μόνο που πέτυχαν είναι την επιβολή διοδίων σε όλους; Δεν καταλαβαίνει ότι αν δεν είχαν επιδείξει αυτή την τιμωρητική απέναντι στους Κρητικούς στάση, σήμερα θα είχαμε απτά αποτελέσματα; Πώς να σχολιάσουμε τις αναφορές του σε έργα που υποτίθεται ότι εκτελούνται σε φράγματα του ν. Ηρακλείου; Πού τα είδε; Όσο δε για το αεροδρόμιο Καστελίου, απλώς του υπενθυμίζουμε ότι, ευτυχώς, πρόκειται για ένα έργο που ο διαγωνισμός και η συμβασιοποίησή του έγινε επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Καραγιάννης, είτε ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, είτε λέει ψέματα, συνειδητά, στους πολίτες. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Θα συμφωνήσουμε όμως και με κάτι που ανέφερε: Τα επόμενα χρόνια η Κρήτη θα αλλάξει ριζικά. Κι αυτό θα γίνει αμέσως μετά την πολιτική αλλαγή και τη νέα αρχή που θα σημάνει από τις επερχόμενες εκλογές. Τότε που τα μεγάλα και μικρά αναπτυξιακά έργα της Κρήτης, θα αποτελέσουν ξανά προτεραιότητα για το κεντρικό κράτος.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επιδότηση-μαμούθ για το «σαφάρι» του λαγοκέφαλου: Ενεργοποιείται...

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και...

Έρευνα για την αυτοκτονία 43χρονης στο σκοπευτήριο...

Σοκ στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία 43χρονης σε σκοπευτήριο...

Επιδότηση-μαμούθ για το «σαφάρι» του λαγοκέφαλου: Ενεργοποιείται...

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και...

Έρευνα για την αυτοκτονία 43χρονης στο σκοπευτήριο...

Σοκ στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία 43χρονης σε σκοπευτήριο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιδότηση-μαμούθ για το «σαφάρι» του λαγοκέφαλου: Ενεργοποιείται το πρόγραμμα του 1,5 εκατ. ευρώ στην Κρήτη

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και...

Έρευνα για την αυτοκτονία 43χρονης στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου

Σοκ στο Ηράκλειο από την αυτοκτονία 43χρονης σε σκοπευτήριο...

Έτσι θα περιορίσεις την εξάντληση αν κάνεις δουλειά γραφείου και είσαι «καρφωμένος» σε καρέκλα

Ένα συχνό επιχείρημα κατά των διαλειμμάτων είναι ότι μειώνουν...