Χ.Μαμουλάκης:Ο Γ. Καραγιάννης «βλέπει» ανύπαρκτα έργα, οι Κρητικοί βλέπουν την κοροϊδία

Ημερομηνία:

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη: «Fake news
σε άλλο επίπεδο με υπογραφή Καραγιάννη»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Γιώργου Καραγιάννη περί δήθεν «πρωτόγνωρων ρυθμών των μεγάλων έργων της Κρήτης», ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Fake news σε άλλο επίπεδο με υπογραφή του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Καραγιάννη, ο οποίος χωρίς ίχνος ντροπής υποτιμά με αισχρό τρόπο την νοημοσύνη των κατοίκων της Κρήτης, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο – άσπρο.
Πώς αλλιώς να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του για τα δήθεν στημένα εργοτάξια (!) στον ΒΟΑΚ, την ώρα που επί τριάμισι χρόνια κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει γίνει κανένα απολύτως έργο; Ξεχνάει ότι πάγωσαν τους διαγωνισμούς του ΣΥΡΙΖΑ – που σήμερα συνεχίζουν – και το μόνο που πέτυχαν είναι την επιβολή διοδίων σε όλους; Δεν καταλαβαίνει ότι αν δεν είχαν επιδείξει αυτή την τιμωρητική απέναντι στους Κρητικούς στάση, σήμερα θα είχαμε απτά αποτελέσματα; Πώς να σχολιάσουμε τις αναφορές του σε έργα που υποτίθεται ότι εκτελούνται σε φράγματα του ν. Ηρακλείου; Πού τα είδε; Όσο δε για το αεροδρόμιο Καστελίου, απλώς του υπενθυμίζουμε ότι, ευτυχώς, πρόκειται για ένα έργο που ο διαγωνισμός και η συμβασιοποίησή του έγινε επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Καραγιάννης, είτε ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, είτε λέει ψέματα, συνειδητά, στους πολίτες. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Θα συμφωνήσουμε όμως και με κάτι που ανέφερε: Τα επόμενα χρόνια η Κρήτη θα αλλάξει ριζικά. Κι αυτό θα γίνει αμέσως μετά την πολιτική αλλαγή και τη νέα αρχή που θα σημάνει από τις επερχόμενες εκλογές. Τότε που τα μεγάλα και μικρά αναπτυξιακά έργα της Κρήτης, θα αποτελέσουν ξανά προτεραιότητα για το κεντρικό κράτος.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό...

Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό του 21χρονου...

Θανατηφόρα εκτροπή οχήματος με έναν νεκρό στο...

Το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές Θανατηφόρα εκτροπή αγροτικού οχήματος...

Ηράκλειο:Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό...

Θλίψη στο Γάζι για τον πρόωρο χαμό του 21χρονου...

Θανατηφόρα εκτροπή οχήματος με έναν νεκρό στο...

Το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές Θανατηφόρα εκτροπή αγροτικού οχήματος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι αλλάζει για τα smartphones Apple και Android – Η νέα ρύθμιση της ΕΕ που διευκολύνει τους χρήστες

Τέλος στην ταλαιπωρία των χρηστών που αλλάζουν smartphone μεταξύ...

Η Κύπρος γίνεται η έκτη χώρα της ΕΕ που εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE

«Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Άλλη μια χώρα βρίσκεται...

Παρθενώνας: Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή θραυσμάτων από το Λούβρο

Περίπου έξι θραύσματα που βρίσκονται στο Λούβρο αποδίδονται στον...