Χανιά: Αγρότες ανέβηκαν στο πλοίο για να βρεθούν στο παναγροτικό συλλαλητήριο

Ημερομηνία:

Περίπου 80 αγρότες από τα Χανιά αναχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας με το πλοίο της γραμμής για να συμμετάσχουν στο παναγροτικο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Οι Χανιώτες αγρότες δεν μεταβαίνουν με οχήματα στην πρωτεύουσα, αλλά θα δώσουν το παρών στην διαδήλωση της Αθήνας μαζί με τους αγρότες που ταυτόχρονα ταξίδεψαν από το Ηράκλειο αλλά και στο πλευρό χιλιάδων αγροτών που θα βρεθούν στο συλλαλητήριο, από κάθε πόλη της Ελλάδας.

Πριν το ταξίδι τους, αγρότες αλλά και φοιτητές οι οποίοι στηρίζουν τον αγροτικό αγώνα, στάθηκαν με πανό στο λιμάνι της Σούδας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αγρότες όλης της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Χανίων, κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «αποφασίσαμε, μετά από 16 μέρες στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, να δώσουμε αύριο τη φωνή μας, μαζί με άλλους συναδέλφους που θα κατέβουν με τα οχήματά τους. Η κυβέρνηση πρέπει να υποχωρήσει, δε μπορεί να κάνει αλλιώς».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Συνελήφθη 15χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι...

Για την υπόθεση συνελήφθη και η 49χρονη μητέρα του,...

Θρίλερ στα Λευκά Όρη: Ώρες αγωνίας για...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές των...

Χανιά: Συνελήφθη 15χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι...

Για την υπόθεση συνελήφθη και η 49χρονη μητέρα του,...

Θρίλερ στα Λευκά Όρη: Ώρες αγωνίας για...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Υψώθηκε η ελληνική σημαία στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους οι δύο άτυχοι πυροσβέστες

Τόπος μνήμης για την αυτοθυσία του Μανώλη Στρατιδάκη και...

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Απολογείται ο υπεύθυνος του ΔΕΔΔΗΕ

Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Το κατώφλι...