Χανιά:Ανακοίνωση για κρούσμα Covid-19 σε φιλοξενούμενο και εργαζομένους στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Από τους επαναλαμβανόμενους διαγνωστικούς ελέγχους, που διενεργούνται στο σύνολο των φιλοξενούμενων και του προσωπικού, που εργάζεται στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, διαπιστώθηκε σήμερα, Παρασκευή 7/1/2022, ένα θετικό κρούσμα Covid-19 σε φιλοξενούμενο. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.
Παράλληλα, από τους ελέγχους, που διενεργήθηκαν στα 63 άτομα του προσωπικού της δομής, βρέθηκε ένας εργαζόμενος με θετική ένδειξη, ο οποίος βρίσκεται σε κανονική άδεια από τις 22/12 και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Το δείγμα, που ελήφθη από ακόμη δύο εργαζομένους, βρέθηκε με αμφισβητούμενη ένδειξη, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η διαδικασία του μοριακού τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Οι δύο εργαζόμενοι τέθηκαν άμεσα σε κατ΄ οίκον περιορισμό.
Η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπάρχει διαρκής συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ Χανίων, ακολουθώντας απαρεγκλίτως τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος για το Smart...

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026,...

Χανιά:«Απουσία Δημάρχου Πλατανιά λόγω συμμετοχής στο Ετήσιο...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα απουσιάζει από...

Εκτός Χανίων ο Δήμαρχος για το Smart...

Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από χθες, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026,...

Χανιά:«Απουσία Δημάρχου Πλατανιά λόγω συμμετοχής στο Ετήσιο...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα απουσιάζει από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άρθρο Ελένης Βατσινά : Νησιωτικό εμπόριο Ανάπτυξη με άνισους όρους δεν υπάρχει

Άρθρο Ελένης Βατσινά Νησιωτικό εμπόριο: Ανάπτυξη με άνισους όρους δεν...

CARούμενα Χριστούγεννα στα SYN.KA, με δώρα αυτοκίνητα και τα «Ψώνια της Χρονιάς».

Η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ SYN.KA υποδέχεται τις φετινές γιορτές...

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση των κοιμητηρίων της Χερσονήσου

Στο Δημαρχείο Χερσονήσου υπογράφτηκε η σύμβαση για την υλοποίηση...