Χανιά: Άναψαν φωτιές και «άρπαξαν» πρόστιμα των 500 ευρώ από την Πυροσβεστική

Σε δυο περιπτώσεις σε περιοχές του δήμου Πλατανιά έκαιγαν υπολείμματα καλλιεργειών χωρίς να έχουν πάρει μέτρα για να μην ξεφύγει η φωτιά

Χανιά: Άναψαν φωτιές και «άρπαξαν» πρόστιμα των 500 ευρώ από την Πυροσβεστική

Διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν την Δευτέρα 12/2 σε δυο Χανιώτες οι οποίοι έβαλαν φωτιά για να κάψουν υπολείμματα καλλιεργειών στις Βούβες και στο Ορθούνι του Δήμου Πλατανιά, όπως ανακοινώθηκε από το Πυροσβεστικό Σώμα.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κισσάμου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Βούβες στον Δήμο Πλατανιά.

Επίσης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα μετά από καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην περιοχή Ορθούνι του δήμου Πλατανιά.

Όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Καλαιτζάκης που μετέβη άμεσα στις Βούβες «Από απροσεξία στης Βούβες μικρή φωτιά κινητοποίησε δήμο και πυροσβεστική υπηρεσία και τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο ΠΡΟΣΟΧΉ ΛΟΙΠΌΝ»

Τα σχόλια είναι κλειστά.