Ένα συγκινητικό τραγούδι για τη Ραφαέλα

Από τους Τριημητόνιο με τη φωνή της Vemily
Η Ραφαέλα Πιτσικάλη, η γενναία Χανιώτισσα που έγινε σύμβολο της μάχης ενάντια στον καρκίνο, εμπνέει την τέχνη. Τις τελευταίες ώρες έχει αναρτηθεί στο YouTube ένα νέο τραγούδι, με πολύ συγκινητικούς στίχους, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του κοριτσιού που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το τραγούδι από τους Τριημιτόνιο με τίτλο “Μαρκαδόρος” ερμηνεύει η Vemily, η οποία λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε αφηγηθεί την ιστορία του με ανάρτησή της στο Instagram.

Μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού:

Έφτασε η μέρα της γιορτής σου

Αχ και να μπορούσα να σε δω

Να μουνα κι εγώ εκεί μαζί σου

Να κλέψω ένα φιλί σου που τόσο λαχταρώ

Κι αν δεν έχω μαρκαδόρο με το αίμα μου

Θα σου γράψω πως μου λείπεις κι εσύ έννοια μου

Κι αν δεν έχω μαρκαδόρο με το δάκρυ μου

Υπογράφω το όνομά μου, την αγάπη μου

Ακούστε το τραγούδι:

Δείτε την ανάρτηση της Vemily:

Αυτό είναι για τη Ραφέλα. 🤍 Για όσους θέλουν να διαβάσουν:Πριν μια βδομάδα μου στέλνει ο Αλέξανδρος το τραγούδι αυτό από τους Τριημητόνιο και μου ζητά να το κάνω cover.Του απαντώ ότι δε γνωρίζω το κομμάτι καθόλου,και δεν είναι και στα δικά μου γούστα τραγουδιστικά.Χτες,κι ενώ ήμουν καθ’οδόν για το στούντιο,μου ξαναστέλνει μήνυμα και μου το ξαναζητά.Μου εξήγησε την ιστορία που συνδέει αυτό το διάστημα το τραγούδι αυτό,και του είπα: «πάμε να το κάνουμε για τη Ραφαέλα».Η διασκευή που ακούτε από μένα είναι αποτέλεσμα 15 λεπτών ηχογράφησης,αμέσως αφού έλαβα το μήνυμά του.Δεν ήταν προγραμματισμένη.Έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την ιστορία της Ραφαέλας και αναρωτιέμαι καμιά φορά πόσο μικροί είμαστε εμείς και τα ασήμαντα προβλήματά μας μπροστά στη δύναμη αυτής της ψυχής.Ήρθες εδώ μόνο για να μας υπενθυμίσεις τη σημασία της έννοιας ελπίδα.Χωρίς να σε γνωρίζω,από σένα θυμάμαι μόνο χαμόγελο και ήρεμη αύρα.Ραφαέλα το αφιερώνω σε σένα,πολύ ταπεινά.Και το αφιερώνω και σε πολύ δικά μου κοντινά πρόσωπα τα οποία έδωσαν τη δική τους μάχη ή τη δίνουν ακόμη.Ραφαέλα όλοι τραγουδάμε για σένα 🌸
Η ηχογράφηση έγινε στον @giorgos_liatis_official 🙏🏻

🎶: «Μαρκαδόρος» – Τριημητόνιο (Δημήτρης Πάσιος,Μάριος Κούμας, Άγγελος Αυγουστής).
Μουσική & Στίχοι: Δημήτρης Φάκοςhttps://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.