Χανιά : Δωρεά υπολογιστών προς το Γυμνάσιο- Λύκειο Χώρας Σφακίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Σφακίων ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, (εταιρεία Motor Oil) για την ευγενική προσφορά στην οποία προχώρησε, προς όφελος του Γυμνασίου- Λυκείου Χώρας Σφακίων.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 τοποθετήθηκαν στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου μας 15 καινούργιοι Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας, αντικαθιστώντας τους παλαιότερους που δεν μπορούσαν να καλύψουν πλέον τις ανάγκες των μαθητών.

Η ευγενική χορηγία της οικογένειας Βαρδινογιάννη έλαβε χώρα, μέσω του μουσικοχορευτικού συλλόγου «Τα Σφακιά», τον οποίο ευχαριστούμε επίσης θερμά.
Κινήσεις προσφοράς όπως η παραπάνω κρίνονται ιδιαιτέρως ευεργετικές για το τόπο μας, μιας και αφορούν στον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο της παιδείας.
Ο Δήμος Σφακίων , οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου μας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη για τη παραπάνω χορηγία καθώς και του μουσικοχορευτικού συλλόγου «Τα Σφακιά» για την βοήθεια στην υλοποίηση της.

Με τιμή

Ο Δήμαρχος

Μανούσος Χιωτάκης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την...

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν χθες, 18 Μαΐου 2026, οι...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι εκδηλώσεις μνήμης...

Με την εκδήλωση τιμής στο Μνημείο Πεσόντων της Ιεράς...

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την...

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν χθες, 18 Μαΐου 2026, οι...

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οι εκδηλώσεις μνήμης...

Με την εκδήλωση τιμής στο Μνημείο Πεσόντων της Ιεράς...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων του Ιουνίου. Τις τελευταίες...

Taste Atlas: Η γραβιέρα Κρήτης στα κορυφαία τυριά του κόσμου

Η «χρυσή» πεντάδα με ελληνικό χρώμα. Η Ελλάδα μόλις κατέκτησε...

Αρρύθμιστη υπέρταση: Το μέγεθος του προβλήματος και ο νέος σύμμαχος στην αντιμετώπισή της

Το 90% των υπερτασικών ασθενών θα ρυθμιστούν, αν λαμβάνουν...