Χανιά:Ενημερωτικό σεμινάριο από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Οι Επιχειρηματίες και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί των Χανίων διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: «Ψηφιακή κάρτα εργασίας – εξελίξεις, χρονοδιαγράμματα και θέματα εφαρμογής»

το Επιμελητήριο Χανίων και ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων στην έδρα της Επιχειρηματικής Κοινότητας διοργανώνουν από κοινού το πρώτο ενημερωτικό σεμινάριο στο πλαίσιο της προσφοράς προς τα μέλη τους πολυδιάστατου προγράμματος κοινών – δωρεάν διοργανώσεων συστηματικής και σύγχρονης ενημέρωσης με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών πανελλήνιας εμβέλειας.

Η πρώτη ημερίδα θα έχει θέμα την «Ψηφιακή κάρτα εργασίας – Εξελίξεις, χρονοδιαγράμματα και θέματα εφαρμογής» και θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Χανίων την προσεχή Δευτέρα, 29/01/2024 μεταξύ 17:00-20:00, με κεντρικό εισηγητή τον Νικόλαο Φραγκιαδάκη. Στην ημερίδα θα αναλυθεί το τρέχον νομικό πλαίσιο για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, θα παρουσιαστούν τα θέματα αλλά και τα προβλήματα εφαρμογής καθώς και τα χρονοδιαγράμματα εφαρμογής από τις επιχειρήσεις. Στο τέλος, θα απαντηθούν ερωτήσεις.

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (βιογραφικό)
Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ τάξης.

Είναι κάτοχος Ba (Hons) Accounting & Business από το University of Sunderland, Msc International Finance and Banking από το University του Greenwich του Λονδίνου, ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Diploma in Management & Leadership από το Harvard Business School.

Το 2001 ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα αναλαμβάνοντας προοδευτικά ρόλους αυξημένης ευθύνης. Από το 2011 διαθέτει την δική του εταιρεία παροχής Λογιστικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και παράλληλα εργάζεται ως εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση στα Εργατικά και Ασφαλιστικά θέματα καθώς και στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ως σύμβουλος φορολογικών και εργασιακών θεμάτων και αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες Πανελλήνιας εμβέλειας. Επιπλέον, είναι μέλος του Association of Chartered Accountants της Αγγλίας και part-qualified ACCA.

Τα σχόλια είναι κλειστά.