Χανιά:Ευχές της αντιπολίτευσης και οριοθέτηση των ρόλων για την νέα δημοτική θητεία στον Δήμο Σφακίων.

Ημερομηνία:

Με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης για την νέα δημοτική θητεία στον Δήμο Σφακιων ορκιζόμαστε σήμερα για τα αυτοδιοικητικά μας καθήκοντα. Όμως δεσμευόμαστε και πέρα από τα καθήκοντα μας γιατί έχουμε σοβαρούς λόγους να υπηρετούμε αυτόν τον τόπο και αυτούς τους ανθρώπους.
Οφείλουμε στον πιο φημισμένο Δήμο της χώρας να μην επιτρέπουμε να ξοδεύεται η φήμη μας σε ταπεινές πολιτικές φιλοδοξίες ή να θεωρούμε τον Δήμο έπαθλο ή πηγή βιοπορισμού ή ευκαιρία αρχομανίας. Θέλουμε τον Δήμο Σφακιων πεδίο προσφοράς και να επιμείνω με τον στίχο του Κωστή Παλαμά «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν πέρασαν, θα ρθουν θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι οι νεκροί» δηλαδή να κάνουμε αυτό που οφείλουμε με κριτές τους προγόνους και τα παιδιά μας.
Θα ευχηθώ στην νέα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πετύχετε να ανταποκριθείτε στις μεγάλες ανάγκες του Δήμου μας. Η δημοτική μας παράταξη από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και γώ από την θέση του επικεφαλής, θα στηρίξουμε την λήψη κάθε απόφασης κάθε ωφέλιμης και τεκμηριωμένης πρότασης. Το ίδιο απόλυτοι θα είμαστε επίσης και στην παρακολούθηση της υλοποίησης των αποφάσεων και την λειτουργία του Δήμου χωρίς δίπλα βιβλία.
Τέλος δεσμευόμαστε στους Σφακιανους που μας εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν στο δικό μας πρόγραμμα, όπως συγκεκριμένα το καταθέσαμε προεκλογικά, ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με πρωτοβουλίες και δράσεις που θα οδηγούν στην ευημερία και στην πρόοδο στον τόπο μας
Καλή δημοτική θητεία!
Λευτέρης Κοπάσης,
Επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Σφακίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χαμός στον ΒΟΑΚ: “Κανείς δεν ήταν ενημερωμένος...

Τι ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής για το...

Δήμος Πλατανιά:«Μαζί για τον Μάνο – Ένα...

Ο Δήμος Πλατανιά εκφράζει τη βαθιά του συμπαράσταση και...

Χαμός στον ΒΟΑΚ: “Κανείς δεν ήταν ενημερωμένος...

Τι ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής για το...

Δήμος Πλατανιά:«Μαζί για τον Μάνο – Ένα...

Ο Δήμος Πλατανιά εκφράζει τη βαθιά του συμπαράσταση και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...