Χανιά:Ευχές της αντιπολίτευσης και οριοθέτηση των ρόλων για την νέα δημοτική θητεία στον Δήμο Σφακίων.

Ημερομηνία:

Με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης για την νέα δημοτική θητεία στον Δήμο Σφακιων ορκιζόμαστε σήμερα για τα αυτοδιοικητικά μας καθήκοντα. Όμως δεσμευόμαστε και πέρα από τα καθήκοντα μας γιατί έχουμε σοβαρούς λόγους να υπηρετούμε αυτόν τον τόπο και αυτούς τους ανθρώπους.
Οφείλουμε στον πιο φημισμένο Δήμο της χώρας να μην επιτρέπουμε να ξοδεύεται η φήμη μας σε ταπεινές πολιτικές φιλοδοξίες ή να θεωρούμε τον Δήμο έπαθλο ή πηγή βιοπορισμού ή ευκαιρία αρχομανίας. Θέλουμε τον Δήμο Σφακιων πεδίο προσφοράς και να επιμείνω με τον στίχο του Κωστή Παλαμά «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν πέρασαν, θα ρθουν θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι οι νεκροί» δηλαδή να κάνουμε αυτό που οφείλουμε με κριτές τους προγόνους και τα παιδιά μας.
Θα ευχηθώ στην νέα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πετύχετε να ανταποκριθείτε στις μεγάλες ανάγκες του Δήμου μας. Η δημοτική μας παράταξη από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και γώ από την θέση του επικεφαλής, θα στηρίξουμε την λήψη κάθε απόφασης κάθε ωφέλιμης και τεκμηριωμένης πρότασης. Το ίδιο απόλυτοι θα είμαστε επίσης και στην παρακολούθηση της υλοποίησης των αποφάσεων και την λειτουργία του Δήμου χωρίς δίπλα βιβλία.
Τέλος δεσμευόμαστε στους Σφακιανους που μας εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν στο δικό μας πρόγραμμα, όπως συγκεκριμένα το καταθέσαμε προεκλογικά, ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με πρωτοβουλίες και δράσεις που θα οδηγούν στην ευημερία και στην πρόοδο στον τόπο μας
Καλή δημοτική θητεία!
Λευτέρης Κοπάσης,
Επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Σφακίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο στον δρόμο για Ανώπολη...

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες με...

Φαράγγι Σαμαριάς: Τεράστιοι βράχοι έκλεισαν το μονοπάτι...

Απίθανο, αν όχι αδύνατο, θεωρείται το ενδεχόμενο να ανοίξει...

Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο στον δρόμο για Ανώπολη...

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες με...

Φαράγγι Σαμαριάς: Τεράστιοι βράχοι έκλεισαν το μονοπάτι...

Απίθανο, αν όχι αδύνατο, θεωρείται το ενδεχόμενο να ανοίξει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...