Χανιά:Ευχές της αντιπολίτευσης και οριοθέτηση των ρόλων για την νέα δημοτική θητεία στον Δήμο Σφακίων.

Με την ευκαιρία της επίσημης πρώτης για την νέα δημοτική θητεία στον Δήμο Σφακιων ορκιζόμαστε σήμερα για τα αυτοδιοικητικά μας καθήκοντα. Όμως δεσμευόμαστε και πέρα από τα καθήκοντα μας γιατί έχουμε σοβαρούς λόγους να υπηρετούμε αυτόν τον τόπο και αυτούς τους ανθρώπους.
Οφείλουμε στον πιο φημισμένο Δήμο της χώρας να μην επιτρέπουμε να ξοδεύεται η φήμη μας σε ταπεινές πολιτικές φιλοδοξίες ή να θεωρούμε τον Δήμο έπαθλο ή πηγή βιοπορισμού ή ευκαιρία αρχομανίας. Θέλουμε τον Δήμο Σφακιων πεδίο προσφοράς και να επιμείνω με τον στίχο του Κωστή Παλαμά «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν πέρασαν, θα ρθουν θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι οι νεκροί» δηλαδή να κάνουμε αυτό που οφείλουμε με κριτές τους προγόνους και τα παιδιά μας.
Θα ευχηθώ στην νέα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό, να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πετύχετε να ανταποκριθείτε στις μεγάλες ανάγκες του Δήμου μας. Η δημοτική μας παράταξη από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και γώ από την θέση του επικεφαλής, θα στηρίξουμε την λήψη κάθε απόφασης κάθε ωφέλιμης και τεκμηριωμένης πρότασης. Το ίδιο απόλυτοι θα είμαστε επίσης και στην παρακολούθηση της υλοποίησης των αποφάσεων και την λειτουργία του Δήμου χωρίς δίπλα βιβλία.
Τέλος δεσμευόμαστε στους Σφακιανους που μας εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν στο δικό μας πρόγραμμα, όπως συγκεκριμένα το καταθέσαμε προεκλογικά, ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με πρωτοβουλίες και δράσεις που θα οδηγούν στην ευημερία και στην πρόοδο στον τόπο μας
Καλή δημοτική θητεία!
Λευτέρης Κοπάσης,
Επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Σφακίων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.