Χανιά: Ο κακός χαμός στο Ελαφονήσι για μια θέση στάθμευσης

Ημερομηνία:

Ο κακός χαμός γίνεται στο Ελαφονήσι μεταξύ των ιδιοκτητών των ιδιωτικών πάρκινγκ που λειτουργούν στην περιοχή, για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες που πηγαίνουν στη δημοφιλή παραλία των Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr, κάποιοι από τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να «ψαρέψουν» πελάτες να παρκάρουν το όχημά τους στον δικό τους χώρο, ώστε να έχουν κέρδος, προβαίνουν σε αθέμιτες τακτικές, προκαλώντας προβλήματα μεταξύ των επιχειρηματιών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προχωρούν σε άγρα πελατών, λέγοντας πως οι υπόλοιποι χώροι στάθμευσης στην περιοχή είναι πλήρεις, ώστε να πείσουν τους λουόμενους να διαλέξουν την δική τους επιχείρηση.

Όπως είναι φυσικό, αυτό προκαλεί αντιδράσεις ανάμεσα στους επιχειρηματίες, οι οποίοι προχωρούν σε καταγγελίες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ακολουθούν συλλήψεις.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις Ελλήνων μετά από καταγγελία άλλων ιδιοκτητών, ενώ άλλη μια σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένοι χώροι στάθμευσης λειτουργούν σε χώρους κοντά στη δημοφιλή παραλία, μετά και την απαγόρευση στάθμευσης εντός της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από...

Η 11χρονη από την Πολωνία βρισκόταν στην Κρήτη για...

Δήμος Πλατανιά:“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο...

“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του...

Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από...

Η 11χρονη από την Πολωνία βρισκόταν στην Κρήτη για...

Δήμος Πλατανιά:“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο...

“Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αιτήσεις για τη ΣΑΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου – Έως 20 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

Σας ενημερώνουμε ότι η ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης)...

Φρίκη στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε δοχείο

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το νεκρό βρέφος σε σπίτι που...

“Φύλλο και φτερό” τα ευαίσθητα ιατρικά μας δεδομένα

Tα απόρρητα έως σήμερα, προσωπικά ιατρικά δεδομένα των πολιτών,...