Χανιά: Ο κακός χαμός στο Ελαφονήσι για μια θέση στάθμευσης

Αλληλοκαταγγέλλονται και συλλαμβάνονται οι ιδιοκτήτες των πάρκινγκ

Χανιά : Ο κακός χαμός στο Ελαφονήσι για μια θέση στάθμευσης

Ο κακός χαμός γίνεται στο Ελαφονήσι μεταξύ των ιδιοκτητών των ιδιωτικών πάρκινγκ που λειτουργούν στην περιοχή, για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες που πηγαίνουν στη δημοφιλή παραλία των Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr, κάποιοι από τους ιδιοκτήτες, προκειμένου να «ψαρέψουν» πελάτες να παρκάρουν το όχημά τους στον δικό τους χώρο, ώστε να έχουν κέρδος, προβαίνουν σε αθέμιτες τακτικές, προκαλώντας προβλήματα μεταξύ των επιχειρηματιών.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προχωρούν σε άγρα πελατών, λέγοντας πως οι υπόλοιποι χώροι στάθμευσης στην περιοχή είναι πλήρεις, ώστε να πείσουν τους λουόμενους να διαλέξουν την δική τους επιχείρηση.

Όπως είναι φυσικό, αυτό προκαλεί αντιδράσεις ανάμεσα στους επιχειρηματίες, οι οποίοι προχωρούν σε καταγγελίες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ακολουθούν συλλήψεις.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις Ελλήνων μετά από καταγγελία άλλων ιδιοκτητών, ενώ άλλη μια σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους.

Υπενθυμίζεται πως οι συγκεκριμένοι χώροι στάθμευσης λειτουργούν σε χώρους κοντά στη δημοφιλή παραλία, μετά και την απαγόρευση στάθμευσης εντός της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.