Χανιά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με την Βούλα Πατουλίδου

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βούλα Πατουλίδου.

Η κα Πατουλίδου βρίσκεται στα Χανιά ως επίσημη προσκεκλημένη του Παραρτήματος Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, όπου θα τιμηθεί η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης για την παραδειγματική προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητές τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυνατότητες ανάπτυξής τους. Αναφέρθηκαν επίσης τα αθλητικά κατορθώματα της κας Πατουλίδου και η ανάγκη γενικότερης προαγωγής του αθλητισμού σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ώστε να αποτελέσει βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας.

Ο κ. Καλογερής συνεχάρη επίσης την κα Πατουλίδου για τις δράσεις της που στοχεύουν στην εξάπλωση του εθελοντισμού με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με την Πρέσβειρα...

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Χανίων...

Συνεχίζεται η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων...

Η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων συνεχίζεται για 5η...

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με την Πρέσβειρα...

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Χανίων...

Συνεχίζεται η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων...

Η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων συνεχίζεται για 5η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις: Ποιοι θα πάρουν 400 ευρώ κάθε Νοέμβριο – Οι δικαιούχοι και τα ποσά

Συντάξεις: Ποιοι θα πάρουν 400 ευρώ κάθε Νοέμβριο –...

Υπάρχει «μυστική συνταγή» για μια ευτυχισμένη σχέση;

Μήπως το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση βρίσκεται στις...

Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης και Εργασίας: Το «σιωπηλό μαρτύριο» εκατομμυρίων γυναικών στον χώρο εργασίας

Σήμερα 1 δισεκατομμύριο του πληθυσμού παγκοσμίως είναι γυναίκες μεγαλύτερες...

«Θαυματουργή» η κολύμβηση για τους πόνους στη μέση – Μπείτε στο νερό

Η κολύμβηση δεν προσφέρει μόνο δροσιά το καλοκαίρι, αλλά...