Χανιά:Το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ» παρουσιάζει την Μουσικοθεατρική Παράσταση «ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ»-

Το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ» παρουσιάζει την Μουσικοθεατρική Παράσταση «ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ»-Με στην στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, το καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ», δίνει και πάλι το παρόν στα Πολιτιστικά Δρώμενα του τόπου μας, με μία καινούρια παραγωγή, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή η οποία τιτλοφορείται :«ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ» την διοργάνωση της οποίας έχει η Περιφέρεια Κρήτης.
Η πρώτη από τις δύο παραστάσεις θα δοθεί στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά στις 27/10 με την στήριξη του Ελληνογαλλικού συλλόγου Χανίων και η δεύτερη στις 30/10 στην Ιεράπετρα με την στήριξη του Συλλόγου φίλων θεάτρου Ιεράπετρας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και η ώρα έναρξης στις 21:ΟΟ.
Η νέα παράσταση του «ΩΔΗΠΟΡΟΥ», που την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Αντωνάκης, ζωντανεύει αληθινές συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την Καταστροφή, ενώ προβάλει και φωτίζει τα γεγονότα με φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα. Η μουσική και τα τραγούδια που συνοδεύουν τα θεατρικά δρώμενα, πλημμυρίζουν από παραδοσιακές μελωδίες και σύγχρονα αγαπημένα ακούσματα που ερμηνεύουν οι μουσικοί του καλλιτεχνικού σχήματος «ΩΔΗΠΟΡΟΣ».
Καλλιτεχνικό σχήμα «ΩΔΗΠΟΡΟΣ»
«ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ»
Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Σκηνοθεσία : Γιώργος Αντωνάκης
Θεατρική Ερμηνεία: Ανδριανή Κυλάφη
Τραγούδι : Γιώργος Κριτσωτάκης
Τραγούδι:Μαρία Ιερωνυμάκη
Ενορχήστρωση-Μπάσο : Ζαχάρης Δραμουντάνης
Μπουζούκι: Κώστας Σφακιανάκης
Κιθάρα: Άρης Κουτεντάκης
Ακορντεόν: Αντώνης Νικολιδάκης
Πιάνο-Κανονάκι-Τραγούδι: Μανώλης Κανακάκης
Τύμπανα: Νίκος Παγωμένος
Φωτισμοί- Video : Κίμωνας Κίτρινος
Ηχοληψία: Δημήτρης Χατζάκης
Αφίσα: Χρυσόστομος Σπετσίδης
Video-promo: Γιώργος Τζωρτζάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.