Χανιά:Τράπεζα Αίματος στα Καμισιανά μετά την εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Κοινότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Καμισιανών – Ραπανιανών με την ουσιαστική συνδρομή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».
Στόχος της πρωτοβουλίας, ο οποίος και επιτεύχθηκε, ήταν η ίδρυση Τράπεζας Αίματος για τις ανάγκες των κατοίκων της Κοινότητας και όχι μόνο. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Ιατρείου Καμισιανών (πρώην Κοινοτικό Κατάστημα).
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναγιώτης Λουκάκης σε δήλωσή του αναφέρει: «Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Καμισιανών – Ραπανιανών, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, με σκοπό να δημιουργήσουμε μία Τράπεζα Αίματος, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες των συγχωριανών μας, αλλά και ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του ο στόχος αυτός δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν, υπάρχουν ανάγκες, ελλείψεις, αλλά και ιδέες, καθώς και πολλή όρεξη για δουλειά. Στόχος μας είναι να προχωράμε ομαδικά, βήμα – βήμα, στόχο – στόχο, επιζητώντας συνεργασίες, με γνώμονα πάντα την προκοπή του τόπου μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.