Dark Room των Χανίων

Ημερομηνία:

– Το ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα στο υγειονομικό και η προϊσταμένη της υπηρεσίας δεν φιλοτιμήθηκε να
κάνει απολύμανση είναι προς τιμήν μας;

– Το γεγονός ότι δεν πήρε θέση στη διαμάχη της ΔΕΥΑΒΑ και της REAL NEWS για τα νερά… των Βουκολιών γιατί μας αφήνει αδιάφορους: Αν δεν ξέρει η προϊσταμένη να γράφει δελτία τύπου να της μάθουμε. Αυτοί δεν κάνουν τους ελέγχους;

– Το ότι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φασουλάκης επέλεξε μονάχα καλλιτέχνες από το Ηράκλειο να μοιραστούν τα 100.000 ευρώ γιατί χρεώνεται στον Αρναουτάκη; Πρέπει να τους “κυνηγάει” από πίσω για τις αστοχίες τους; Άλλη είναι η δουλειά του Περιφερειάρχη.
– Μαθαίνουμε πάντως ότι ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στηρίζεται απόλυτα στον Σταύρο. Περιμένει από τον “μέντορα” του χρήματα για να κάνει κάποια μεγάλα έργα. Αν ο Σταύρος του τα δώσει (και γιατί να μην του τα δώσει) τότε οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα αλλάξουν πολλά στα Χανιά.

– Μπορεί ο Βουλγαράκης να πήγαινε από νωρίς στην Περιφέρεια και να έπαινε δουλειά… αλλά ο Καλογερής τον περνάει στο σύνολο των ωρών. Πρώτος πηγαίνει και τελευταίος φεύγει… και μάλιστα νύχτα… Ο Νίκος δεν θέλει να αφήσει τίποτα στη τύχη του και τώρα που έχει το τιμόνι αυτός… το κρατάει καλά και με απόλυτο έλεγχο των υπηρεσιών του.

– Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πληροφόρηση για το Αιζενχαουερ και τις επιχειρήσεις που μπόρεσαν να μπουν μεσα και να παίξουν “μπάλα”. Και λεφτά έβγαλαν… και έδωσαν… χωρίς βέβαια να ξέρουμε ποιος και πως τα διοργάνωσε όλα αυτά… όμως ήδη περιμένουμε απάντηση στις ερωτήσεις μας από τη ναυτική βάση της Σούδας. Μεγάλη αδικία όλο αυτό που έγινε και δεν θα το αφήσουμε να περάσει στο “ντούκου”.

– Όταν μάλιστα μαθαίνουμε ότι έφαγε “πόρτα” και το ΣΔΟΕ… όταν δεν ξέρουμε αν έκοβαν αποδείξεις, δεν ξέρουμε αν ήταν πιστοποιημένα όσα πωλούσαν ή αν είχαν περάσει από υγειονομικό έλεγχο… Όλα αυτά περιμένουν απαντήσεις καθώς τα λεφτά είναι πολλά… Άρη!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πικετοφορία της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ τη...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί τη Δευτέρα...

Χανιά:Ο ΦΣ Εστιών καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική επέμβαση...

Ο Φοιτητικός μας Σύλλογος καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική επέμβαση των...

Πικετοφορία της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ τη...

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ καλεί τη Δευτέρα...

Χανιά:Ο ΦΣ Εστιών καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική επέμβαση...

Ο Φοιτητικός μας Σύλλογος καταγγέλλει την ιμπεριαλιστική επέμβαση των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρεκόρ εργατικών δυστυχημάτων το 2025 – Μεγάλοι οι αριθμοί και στην Κρήτη

Ανησυχητικά στοιχεία δείχνουν πάνω από 190 εργατικά δυστυχήματα το...

Υποχρεωτική αλλαγή διπλωμάτων οδήγησης στην ΕΕ – Ποιοι οδηγοί επηρεάζονται και ποια είναι τα επόμενα ορόσημα

Μπροστά σε μια εκτεταμένη διαδικασία αντικατάστασης διπλωμάτων οδήγησης βρίσκονται...

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις λαϊκές αγορές από 7 Ιανουαρίου

Στο τραπέζι και αναστολή λειτουργίας των λαχαναγορών. Σοβαρές αναταράξεις στη...