Δείτε ποια είναι τα έξι πιο κυκλοθυμικά ζώδια

Η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει ξαφνικά

Το ένα λεπτό μπορεί να χαμογελούν και να γελούν, και το επόμενο να κλαίνε ή να φωνάζουν

Υπάρχουν έξι συγκεκριμένα ζώδια τα οποία είναι τα πιο κυκλοθυμικά καθώς η διάθεσή τους, μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και απρόβλεπτα.

Μάλιστα, το ένα λεπτό μπορεί να χαμογελούν και να γελούν, και το επόμενο να κλαίνε ή να φωνάζουν χωρίς να έχει καμία εξήγηση η συμπεριφορά τους.

Αυτά είναι τα έξι πιο κυκλοθυμικά ζώδια:

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζωηροί και κοινωνικοί, αλλά απεχθάνονται την ακινησία. Αν δεν έχουν κάτι να κάνουν ή αν βαρεθούν, η διάθεσή τους θα αλλάξει γρήγορα.

«Μπορεί να είναι απρόβλεπτοι κάποιες φορές» σημειώνει η Raquel Rodriguez, αστρολόγος και ιδρύτρια του Your Zodiac.

Ευτυχώς, μπορείτε να τους βγάλετε από αυτή τη φάση, αν καταφέρετε να κεντρίσετε την περιέργειά τους.

«Μια συζήτηση που θα τους διεγείρει το μυαλό ή μια καινούργια ιδέα μπορούν γρήγορα να αλλάξουν τη διάθεσή τους από συννεφιασμένη σε ηλιόλουστη» προσθέτει η Rodriguez.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι βρίσκονται πάντα σε μια κατάσταση υπερβολικής συναισθηματικής φόρτισης επειδή το ζώδιο κυβερνάται από τη Σελήνη, εξηγεί ο Marquardt. «Κάθε δύο μέρες περίπου, ο Καρκίνος είναι σε εντελώς διαφορετική διάθεση». Είναι το πιο κυκλοθυμικό ζώδιο της λίστας.

Προσπαθούν πολύ να προστατευτούν από τον πόνο, αλλά θα ξεσπάσουν και θα αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους όταν πιστεύουν ότι τους έχουν αδικήσει. Ωστόσο, η κακή διάθεση των Καρκίνων δεν έχει πάντα κακή αφετηρία.

«Η κακή τους διάθεση είναι αντανάκλαση της βαθιάς ενσυναίσθησης και της σύνδεσης που νιώθουν με τον κόσμο γύρω τους» επισημαίνει η Rodriguez. Το να τους δείξετε στήριξη και κατανόηση μπορεί να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν την αρνητικότητα.

Λέων

Η Rodriguez λέει ότι οι Λέοντες είναι γνωστοί για την θετική διάθεσή τους και το μοναδικό χάρισμά τους, αλλά αυτό μπορεί να τελειώσει γρήγορα αν δεν λαμβάνουν αρκετή προσοχή.

«Όταν πληγωθεί η περηφάνια τους ή νιώσουν ότι δεν τους εκτιμούν αρκετά, η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει δραματικά» εξηγεί.

Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές διάθεσης δεν διαρκούν πολύ. Μόλις βρεθούν ξανά στο επίκεντρο, θα επιστρέψουν στον θετικό τους εαυτό.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι προσηλωμένοι στη λεπτομέρεια, εργατικοί και αρκετά κολλημένοι στις συνήθειές τους. «Αυτά τα χαρακτηριστικά οδηγούν συχνά σε περιόδους άγχους και κακής διάθεσης όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει (συνήθως αυτό προέρχεται από μια εσωτερική πίεση για να επιτύχουν την τελειότητα)» λέει η Rodriguez.

Μόλις αποφασίσουν ότι κάτι δεν πάει καλά, περιστασιακά θα το επισημάνουν, κάτι που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται πώς άλλαξε τόσο γρήγορα η ψυχική τους διάθεση. Αλλά αυτή η αναζήτηση της τελειότητας συνήθως πηγάζει από καλές προθέσεις.

«Ο Παρθένος ξέρει ότι όλα και όλοι μπορούν να βελτιωθούν, οπότε όταν επισημαίνει τις ατέλειες, το κάνει από αγάπη» εξηγεί ο Marquardt.

Ζυγός

Ως άνθρωποι που αγαπούν την ισορροπία και την αρμονία, οι Ζυγοί διαχειρίζονται σχετικά καλά τη διάθεσή τους. Αλλά όταν «ο κόσμος τους χάνει την ισορροπία του», θα δυσκολευτούν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους, λέει η Tara Bennet, αστρολόγος και πνευματική σύμβουλος στο Mediumchat.

Όταν όλα κυλάνε ρολόι, «είναι όλο χαμόγελα και ευτυχία» εξηγεί. «Αλλά αν νιώσουν ότι δεν τους φέρθηκαν δίκαια, η διάθεσή τους θα αλλάξει αμέσως»

«Αυτόν τον τύπο διακύμανσης στη διάθεσή τους μπορεί να είναι δύσκολο να τον παρακολουθήσεις, κάτι που μπερδεύει τα άλλα ζώδια για το με ποιον είναι τελικά οι Ζυγοί ή ποια στάση παίρνουν σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα» προσθέτει ο Ryan Marquardt, αστρολόγος και ιδρυτής της Ryan’s Astrology.

Σκορπιός

Σαν ζώδιο του νερού που βιώνει πιο έντονα συναισθήματα σχέση με τα περισσότερα, οι Σκορπιοί έχουν κι εκείνοι μεταπτώσεις στη διάθεσή τους. Είναι ξεκάθαρα κυκλοθυμικοί.

«Αυτό το ζώδιο νιώθει τα πάντα βαθιά, από τη χαρά μέχρι την προδοσία, και οι διαθέσεις τους είναι αντανάκλαση των υποβρυχίων ρευμάτων της παθιασμένης φύσης τους» λέει η Rodriguez.

Ο Marquardt επισημαίνει ότι οι Σκορπιοί μπορεί να εστιάσουν σε ένα συναίσθημα για αρκετό καιρό και θα επιμείνουν σε αυτό μέχρις τελικής πτώσεως. Θα κρατήσουν μνησικακία και συχνά θα απομονώσουν ή θα συμπεριφερθούν ψυχρά στους άλλους χωρίς καμία εξήγηση.

«Υπάρχει πάντα κάτι που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια, και τα άλλα ζώδια μπορούν να αντιληφθούν πότε ο Σκορπιός νιώθει κάτι συγκεκριμένο» λέει ο Marquardt.

Τα σχόλια είναι κλειστά.