Διεγράφη από τη ΝΔ το στέλεχος που… χάρηκε για το κάψιμο προσφυγικής δομής στη Λέσβο

Ημερομηνία:

Τη διαγραφή του Διαμαντή Καρασούλα από μέλος της ΝΔ ανακοίνωσε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Γιώργος Στεργίου, ύστερα από τα χυδαία και ρατσιστικά σχόλια του πρώτου με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων το βράδυ του Σαββάτου.

Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια
«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου.

Σημειώνεται ότι ο Διαμαντής Καρασούλας ήταν τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας της ΝΔ και σε ανάρτησή του στο Facebook εξέφραζε τη …χαρά του για τη φωτιά σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Λέσβο.

Έτσι λοιπόν, στην ανάρτηση της είδησης από ενημερωτική σελίδα στο Facebook θεώρησε έξυπνο και σωστό να κάνει ένα θλιβερό λογοπαίγνιο με το όνομα της προσφυγικής δομής του Ελβετικού Σταυρού (One Happy Family), μετατρέποντάς το σε «οne happy night» (σ.σ μια χαρούμενη νύχτα).

Ειδυλλιακό
Όταν κάποιος άλλος χρήστης του Facebook του απάντησε πως «χαίρεστε με την καταστροφή τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας όχι μόνο δεν «μάζεψε» τη γκάφα, αλλά προχώρησε τη χυδαιότητα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας «όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Μετά το σάλο, ο Διαμαντής Καρασούλας διέγραψε τα σχόλιά του. Ωστόσο, για κακή του τύχη, τα screenshot μένουν…

Ο κ. Κασασούλας και στο παρελθόν είχε προβεί σε ρατσιστικά σχόλια και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απόφαση σοκ: Διώχνουν πυροσβέστες εκτός Κρήτης λίγο...

Το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος κρίνει ότι η Κρήτη...

Συμβούλιο Ειρήνης: Προθεσμία 10 ημερών Τραμπ σε...

Μιλώντας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε...

Απόφαση σοκ: Διώχνουν πυροσβέστες εκτός Κρήτης λίγο...

Το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος κρίνει ότι η Κρήτη...

Συμβούλιο Ειρήνης: Προθεσμία 10 ημερών Τραμπ σε...

Μιλώντας στο «Συμβούλιο Ειρήνης» ο πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γεμάτοι στρες οι σημερινοί έφηβοι – Βοηθά πολύ εάν «ξεκολλήσουν» από τις οθόνες

Παιδιά μεγάλωσαν με οθόνες στο χέρι και κοινωνική απομόνωση...

Πιέσεις σε παραγωγή και τιμές – Δύσκολη χρονιά για τους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης

Η μειωμένη παραγωγή πιέζει φέτος τα έσοδα για τους...

e-ΕΦΚΑ: Καταβολή αναδρομικών ποσών σε 7.926 συνταξιούχους

Οι πληρωμές αφορούν συντάξεις, λόγω θανάτου, γήρατος και αναπηρίας. Πραγματοποιήθηκε...